Home Egyéb Budapesti Fotóutca Fesztivál a Negymező utcán, a pesti Broadway-n

Budapesti Fotóutca Fesztivál a Negymező utcán, a pesti Broadway-n

by Kaulics Viola

Április 22-24. között meghosszabbított nyitvatartás mellett, belépődíj nélkül, minden nap ingyenes programokkal várják a fényképezés, a fotográfia iránt érdeklődőket a Nagymező utcában, a Capa Központban és a Mai Manó Házban a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül.

fotoutca-fesztival

Fotó: Telek Balázs

A programkavalkád részeként láthatunk fényfestést, filmvetítéseket, kiállításokat az intézményeken belül és az utcai konténerekben.

fotoutca-kiallitas

Fotó: Telek Balázs

Archaikus technikákkal ismerkedhetünk meg, kétóránként cserélődő kiállításokon sétálhatunk, performanszokba élhetjük bele magunkat. Vár bennünket koncertek és tárlatvezetések sora, de részünk lehet még utcai jelmezes fényképezkedésekben, múzeumpedagógiai programokban is. Gondolkodhatunk a Vírus Est-en, válogathatunk a művészeti vásáron, kortárs fotósokat ismerhetünk meg, egyszóval minden lesz a Fotóutca Fesztiválon, ami szem-száj, avagy szellem ingere.

Az ellentmondásos amerikai fotográfusról, Robert Mapplethorpe-ról készített dokuentumfilm, a Look at the Pictures, itt lesz látható még az európai premier előtt.

fotoutca-fesztival-2

Fotó: Telek balázs

A Capa Központ programjai:

http://capacenter.hu/esemenyek/9041/

A Mai Manó Ház programjai:

http://maimano.hu/esemenyek/ii-fotoutca-fesztival/

A Capa Központba és a Mai Manó Házba a belépés, illetve a programokon való részvétel ingyenes! (Kivétel:a Robert Mapplethorpe-ról készített dokumentumfilm.)

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .