Home Egészség & életmód Brad Pitt szavai mindenkit megindítottak…

Brad Pitt szavai mindenkit megindítottak…

by Brigitta

Beszélt felesége félelmetes vékonyságáról és a titokról, ami sok ember szívét megérintette. A feleségem beteg, levert lett. Állandóan idegeskedett a munkahelyi, a magánéleti és a gyerekekkel való problémák miatt.

Harmincöt évesen több mint tíz kilót fogyott, és alig negyven kilót nyomott. Nagyon sovány lett, és egyfolytában zokogott. Nem volt boldog. Folyamatosan fájt a feje, és mellkasa.Szív, tüdő és gerinc fájdalmai voltak Nem aludt jól, csak hajnalban tudott elszenderülni, és gyorsan elfáradt mindennap.

A szépsége elveszett, táskák jelentek meg a szeme alatt, egyszerűen a homokba dugta a fejét, és nem volt hajlandó törődni magával. Nem akart filmeket vállalni, visszautasította a szerepeket. Úgy tűnt, a kapcsolatunk zátonyra futott, minden reményemet elvesztettem, és azt gondoltam, nemsokára elválunk.

De aztán úgy döntöttem, hogy valamit tenni fogok, elvégre mégiscsak az enyém a leggyönyörűbb nő a földön…

Bálványa sok nőnek és férfinak, és én vagyok az egyetlen, aki mellette alhatok, és átölelhetem őt. Elkezdtem virágokkal, csókokkal és bókokkal kényeztetni, minden percben megleptem valamivel. Ajándékokat adtam neki, és csak neki éltem. A nyilvánosság előtt beszéltem róla, és mindig csak róla beszéltem.

Elkezdtem dicsérni őt a barátaink előtt, és nem fogod elhinni, de a feleségem kivirágzott. Jobban lett, felszedett pár kilót, többé már nem idegeskedett, és most jobban szeret, mint valaha.

És felismertem valami fontosat: A nő a férfi tükörképe. Ha őrülten szereted, olyanná válik, amilyennek látni akarod őt.

Hirdetés

You may also like