Home Ezotéria Az év legizgalmasabb hónapja lesz a március! Lássuk rád mi vár!

Az év legizgalmasabb hónapja lesz a március! Lássuk rád mi vár!

by Krisztina

A március egyetlen csillagjegy számára sem lesz egy unalmas hónap, ebben az évben legalább is biztosan nem! Ha szeretnéd tudni rád milyen izgalmak várnak, keresd ki zodiákus jegyed és olvasd el mit ígérnek neked a csillagok!

 

 

 

Kos

Nem fogsz egyetlen pillanatra sem unatkozni, és ha még eddig nem voltál szerelmes, akkor most biztos lehetsz abban, hogy a szerelem nem kerül el: villámcsapásként érkezik és magával ragad. Leginkább egy forgószélre emlékeztet, amikor gyorsan történik minden, és felejthetetlen lesz. A megélhetésben akadnak problémák, talán éppen azért, mert nem tudsz elfogadni bizonyos helyzeteket, és kevesebb most benned az alázat. És nem ártana egy fogyókúrába belekezdeni, esetleg rendszeresen sportolni, mert ez segíthetne a most nehezebben olvadó feleslegtől megszabadulni.

Bika

Ebben a hónapban a titkok nagyobb szerepet játszanak az életedben. Előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akivel kölcsönösen egymásra bízzátok a titkaitokat. De az is megtörténhet, hogy belebonyolódsz egy nyilvánosan nem vállalható kapcsolatba. Ha már benne vagy, akkor egyre jobban piszkál a gondolat: miért nem vállal fel, illetve olyan tettekre sarkall téged, amivel a nyilvánosságot akarod „behívni” az életetekbe, és előfordulhat, hogy a partnered ezt még korainak tartja, vagy nagyon nem szeretné. A munkában szintén olyan információk birtokába juthatsz, amelyek még nem publikusak.

Ikrek

Izgalmas hónap következik, amikor olyan események történnek veled, illetve körülötted, amelyek miatt lelked olyan lesz, mint a felbolydult méhkas. A munkában, megélhetésben történő változásokat meg kell próbálnod elfogadni, mert sajnos nem vagy olyan helyzetben, hogy Te diktálhatnád az iramot. Ha viszont elfogadod a kialakult helyzetet, az életed sokkal könnyebb lesz. Amennyiben betegséggel küszködsz, akkor ez a hónap fordulópontot hoz az életedbe, és kiderül, hogy mégsem olyan nagy a baj, mint azt korábban hitted. A szerelemben váratlan eseménnyel kell számolnod – egy barát más érzéseket táplál irántad, mint eddig…

Rák

Előfordulhat, hogy az exed hallat magáról, és olyan dolgokat mond, amelyek miatt fel leszel háborodva. De jobban jársz, ha nem veszed fel vele a kapcsolatot, mert megtörténhet, hogy te jársz rosszabbul, és te kerülsz olyan stresszes állapotba, amilyet nem kívánsz még az ellenségednek sem. Inkább csak konstatáld, hogy nem nyugszik, talán azért, mert nem tudta kiheverni teljesen a szakítást. A munkában, megélhetésben mutatkozó lehetőség bizonytalanságot kelt benned, és nem tudod, hogy elvállad-e, vagy sem. A válasz igen legyen, mert lehet, hogy ez nem az életed nagy lehetősége, de általa közelebb kerülsz ahhoz, amit szeretnél végezni. Még akkor is, ha ez jelenleg nem úgy látszik…

Oroszlán

Amennyiben párkapcsolatban élsz, és közben titkos kapcsolatod is van, akkor nagyon össze kell szedned magad, hogy ne derüljön ki, amit eddig ügyesen takargattál. Persze csak akkor, ha te is úgy gondolod. Ez a kapcsolat eddig sem volt zökkenőmentes, már annyi fájdalmat, vagy bosszúságot okozott, és lehet, hogy inkább le kellene építened az egészet. Bár a csalódásokkal is tapasztalatokat szereztél, amelyek gazdagítottak téged, de lehet, hogy nem ér az egész annyit, hogy továbbra is kínlódj benne. Ha külföldi utazást tervezel, akkor ezt nagyon jól teszed, mert fantasztikusan sikerül a most tervbe vett utazás.

Szűz

Kiváló ez a hónap minden ingatlannal kapcsolatos ügy rendezésére, költözésre, üzleti tárgyalásra, akár házasságkötésre, a meglévő viszonyokban pedig olyan fordulat következhet be, amely miatt akár örömtüzeket is gyújthatsz. Viszont a munkában már némi akadályokkal kell számolnod, még az is megtörténhet, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amilyet eddig csak filmekben láttál, netán a hírekben hallottál. Ezért nem árt, ha sokkal figyelmesebb vagy, mert így elkerülheted, hogy nagy és kellemetlen meglepetés érjen. A feletteseddel remekül kijössz, és olyan váratlan eseménnyel is számolhatsz, amelyet korábban el sem tudtál képzelni. Ennek hatására felfokozott lelkiállapotba kerülhetsz.

Mérleg

Ha korábban el is követtél némi szabálytalanságokat, ami miatt akár meg is üthetnéd a bokádat, a most létrejött csillagállások azt sugallják, hogy megúszhatod ezeket a helyzeteket, hogy nem lesz következményük, és az anyagi helyzeted ennek hatására javuló tendenciát mutat. Igaz, hogy lesz, amit ennek hatására véglegesen elveszítettél, de ez nem izgat különösképpen, hiszen van helyette másik, ami miatt optimista hangulatba kerülsz, és élvezed az életet. A szerelemben toleránsnak kell lenned, és asszisztálj a partnered ötletéhez, mert nem bolondság, amit csinál, arról már nem is beszélve, hogy így tarthatod őt meg. Ha egyedül vagy, akkor váratlanul fúródik Ámor nyila a szívedbe, ami tetszeni fog…

Skorpió

Szilárd támaszt jelentesz a kedvesednek, akinek szüksége is van arra, hogy legyen mellette valaki, akiben megbízhat, akire minden körülmények között számíthat, és akinek a véleményére ad. Olyan hatással vagy rá, hogy időnként elfogja egy különös érzés, miszerint nem tud nélküled élni. Amennyiben egyedül vagy, akkor ebben a hónapban találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel a karma láthatatlan szálai kötnek egymáshoz, és akivel kölcsönösen megértitek egymást. Ha utódot szeretnél, akkor ebben a hónapban a sors lehetőséget ad arra, hogy ez a kívánságod teljesüljön. A munkában, a megélhetésben olyan váratlan események történnek, amelynek hatására kissé elbizonytalanodsz, és olyan kérdéseket teszel fel önmagadnak, mint hogy például alkalmas vagy-e a feladatra. És a válasz igen, csak légy kitartó és következetes.

Nyilas

Még az is megtörténhet, hogy változások történnek a megélhetésedben, többet fogsz otthon dolgozni, mint eddig. Még az is lehet, hogy távmunkásként fognak alkalmazni, és élvezni fogod az otthonlétet, azt a szabadságot, ami egy ilyen munkával jár. Ha egy ingatlannal kapcsolatban szeretnél végre dűlőre jutni, akkor ebben a hónapban a sors lehetőséget kínál arra, hogy megoldd még a régebbi keletű problémákat is, amelyekben eddig talán remény sem volt rá, hogy pontot tehess a végükre. A szerelemben a változatosság gyönyörködtet elvét vallhatod, mert többen lesznek, akik megfordulnak utánad, és szeretnének a közeledben lenni. Csak arra ügyelj, hogy ezen a téren nehogy elkapkodd a dolgokat!

Bak

A lakásodra, az otthonodra vigyázz sokkal jobban, mint eddig, mert hívatlan látogatók jelenhetnek meg, és próbálnak megszabadítani értékesebb tárgyaidtól. Ha utazol, akkor kérd meg a szomszédodat, hogy csak nyugodtan leskelődjön, és figyeljen minden kisebb zörgésre, amely a lakásod, az otthonod körül zajlik. A barátok nagy szerepet játszanak az életedben most, kölcsönösen támogathatjátok egymást, ami azért jó, mert egymásnak olyan lehetőséget tudtok kínálni, amivel mindannyiótok előtt új jövőkép jelenik meg. Ha külföldre vagy nagyobb távolságra utazol, akkor ezt jól teszed, mert olyan élmények érnek, amelyek miatt a lelked tele lesz örömmel, boldogsággal, és ennek hatására másféle színben láthatod a világot.

Vízöntő

Sztár leszel ebben a hónapban a munkahelyeden vagy a suliban. A felettesed annyira meg van veled elégedve, hogy elképzelhető, feljebb lépsz a karrier létráján. És mindez anyagilag sokat jelent, nem kell azon aggodalmaskodnod, hogyan fizeted ki például a hiteleidet, vagy egyáltalán a megélhetés nem jelent-e most problémát. Persze lesz benned némi félsz is, talán aggodalmaskodsz, hogyan látod majd el a feladataidat, vagy felmerül benned, hogy egy kollégának a te előléptetésed gondot jelent, de ne foglalkozz most ezzel, űzd el a negatív gondolatokat, és élvezd azt, amit a sors eléd hoz. A szerelemi életedben felbukkan egy régi partner, aki miatt megremeg a szíved. Ha párkapcsolatban élsz, akkor eszedbe ne jusson a másik, mert ezzel kockára teszed jelenlegi viszonyodat.

Halak

Sikeres vizsga vagy felvételi, és csodálatos utazás vagy kirándulás, nem mindennapi kulturális élmény és romantikus szerelem jellemeznek ebben a hónapban. Partnered nem is tudja, hogyan mutassa ki az érzelmeit, lehetséges, hogy a tenyerén fog hordozni, és olyan dolgokat tesz, amelyek miatt a hetedik mennyországban érzed magad. Amennyiben utódot szeretnél, a próbálkozásod sikerrel járhat. Anyagi ügyekben változatos lesz a hónap, mert amilyen gyorsan jön a pénz, pontosan olyan gyorsan is megy. Leginkább egy cikázó villámra lehet hasonlítani, amelyet nagyon nehéz követni. A legjobb lenne, ha felírnád a kiadásaidat, mert így pontosan tudnád, hogy mire mennyi ment el. És ennek hatására akár változtatni is tudsz a szokásaidon.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is! Köszönöm!

Hirdetés

You may also like