Home Ezotéria Augusztusi szerelmi horoszkóp: vajon rád a szakítás, a megcsalás, a gyermekáldás vagy az új szerelem vár?

Augusztusi szerelmi horoszkóp: vajon rád a szakítás, a megcsalás, a gyermekáldás vagy az új szerelem vár?

by Krisztina

Elhoztuk nektek az augusztusi szerelmi horoszkópot, amiből most minden kiderül, többek között az is, hogy vajon rád mi vár: megcsalás, szerelem, elkötelezés, szakítás , esetleg gyermekáldás?

Kos

Páros:Ha úgy érzed, gondjaid vannak a kapcsolatodban, s kedvesed a kelleténél jobban rád akarja hárítani ennek felelősségét, ne hagyd. Mindig kettőn áll a vásár, így függő ügyeitek és érzelmi problémáitok megoldását nem halogathatjátok tovább, különben könnyen szakításra kerülhet a sor.

Páratlan: Jobb magányosan, mint elkötelezve? Kosként élhetsz ebben a hitben egy darabig, de nem a végtelenségig! Ne betonozd be magad a szingliség állapotába! Randizz, flörtölj, hódíts! Lehet, hogy augusztus hava még nem hoz áttörést szerelmi téren, de ami késik, nem múlik!

Bika

Páros: Érzelmi téren elkerülhetetlen, hogy alapjaiban változtass pár dolgon, különben megesz majd az unalom! Átalakítást igényel a kapcsolatod, s muszáj utánajárod annak, hogy ebben, vagy egy másik szerelmi kötelékben tudnád inkább jól érezni magad. A szex – másvalakivel – segíthet a döntésben.
Páratlan: Az esélyeid jelentősen megnőnek a pártalálásra, ám nem ülhetsz a babérjaidon, mert a herceg nem jön házhoz, neked kell őt felkutatnod. Keress az ismerkedéshez olyan körülményeket és helyszíneket, melyek eltérnek az eddigi szokásaidtól. A számításaid hamarosan beválnak!

Ikrek

Páros: Érzelmi téren elsősorban magaddal kell letisztáznod azt, mire vágysz. Nem a másikon kell számon kérned a saját hibáidat vagy hiányosságaidat! Bátorságot kell venned magadon, s kimondani, mik a titkos vágyaid. S ha úgy alakul, hogy egy új szerelem teljesíti ezt be, az elől se futamodj meg!
Páratlan: Ha magányos vagy, ideje lezárnod ezt az időszakot! Jó muri volt eddig, de ne tovább! Augusztus egésze alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, szerelmeskedésre, egyéjszakás kalandra – hát ugorj bele az ismeretlenbe, s hagyd, hogy sodorjon az ár.

Rák 

Páros: Minden, ami mostanában problémaként felmerült, jól kezelted, így nincs okod a félelemre, sőt, inkább elmerülhetsz végre a szenvedély és a szerelem tengerében kedveseddel. Augusztus lehet a nagy elhatározások ideje. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás, akkor beszéljetek róla!
Páratlan: Magány? Legyen vége most, fordítsd ki a világot a négy sarkából és hódítsd meg azt, aki tetszik neked. Már júliusban megnyíltak előtted a kapuk, ideje átlépni a küszöböt. Nyisd ki a szívedet, hisz kiválóak az esélyek új szerelem betoppanására, a nagy romantika és a szenvedély megélésére.

Oroszlán

Páros: Kedveseddel összetűzésbe keveredhetsz a hónap elején, de végül mindketten lenyugodtok, s tisztázni tudjátok a bonyodalmakat. Engedd magad szeretni! Hagyd, hogy a tenyerén hordozzon és lenyűgözzön az ötleteivel. Ám ha mégis véget akarnál vetni a kapcsolatnak, azt vállald fel mihamarabb!
Páratlan: Még mindig várod a nagy Ő-t? Ne aggódj, nem késlekedik tovább, 6-a után bármelyik nap befuthat. Ugyanakkor készülj fel arra a lehetőségre is, hogy hirtelen többen is le akarnak venni a lábadról. Ha sikerül jól választanod a jelöltek közül, akkor a kapcsolat hosszú távon is működhet.

Szűz

Páros: Győzd le a kételyeidet, a zöld szemű szörnynek pedig ne adj szabad utat! Sok galibát okozhat az, ha a realitás helyett fantáziálsz és ördögöt festesz a falra. Hidd el, hogy stabil kötelék a tiétek, békélj meg, romantikázzatok, szerelmeskedjetek sokat, és hagyd, hogy szeressen.
Páratlan: Vajon szerelemre lelsz a nyár utolsó igazán meleg havában? Igen, idén most van a legnagyobb lehetőséged arra, hogy tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatot létesíts. Most nemcsak a hétvégék alkalmasak flörtre, kalandozásokra, hanem az egyszerű hétköznapok estéi vagy akár ebédszünetei is.

Mérleg

Páros: Szerelmi ügyeket illetően lesz ok az izgalomra, mert adódhatnak olyan pillanatok, amikor kételyek kezdenek gyötörni. Ám a lényeg az őszinteség! Légy nyílt, s beszéld meg kedveseddel, mi okozza a bizonytalanságodat! Így könnyítesz a lelkeden, hisz biztos talál gyógyírt a gondjaidra.
Páratlan: Párkeresőként augusztus hava hatalmas játszóteret kínál a flörtöknek, kalandoknak, jó buliknak, ugyanakkor mégsem akar majd besétálni ajtódon az igazi. Lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz? Kutass fel új lehetőségeket az ismerkedésre, a megszokott dolgok elavultak.

Skorpió

Páros: Szívügyeid nem billennek ki az egyensúlyukból, úgy tűnik, jól és biztonságban érezheted magad. Ám a szeretet és a törődés nem csökkenhet, ugyanúgy oda kell figyelned kedvesedre, mint eddig. Menjetek nyaralni, próbáljatok ki új helyeket és új dolgokat.
Páratlan: Ha visszabújsz a négy fal közé, azzal nem segítesz magadon. Sürgősen mozdulj ki otthonról, a szerelmet augusztusban sem hozza házhoz a pizzafutár. Neked kell keresned, kutatnod és fellelned az igazit, aki epekedve vár rád. Próbálj ki új helyeket és szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

Nyilas

Páros: Idilliek a körülmények ahhoz, hogy jól érezd magad a kedveseddel. A nyugalom szigetét tudjátok kialakítani magatoknak, ahol mindig azt csinálhatjátok, amihez csak kedvetek van. 20-a környékén derült égből villámcsapásként jelenhet meg egy harmadik a képben, aki alaposan felbolygatja érzelmi világodat.
Páratlan: Rengeteg flörtben lesz részed, s akár egyéjszakás kalandokat is bevállalhatsz, ne félj ezektől, hisz nem többek, mint kiváló tapasztalatszerzési lehetőségek. Sok-sok randit követően találsz csak rá az igazira, de az is biztos, hogy ha ez sikerül, akkor egy életre fog szólni.

Bak

Páros: Érzelmek terén semmiben sem fogsz hiányt szenvedni. Az öröm és a pozitív érzelmek körbeölelnek, nagyszerű döntéseket tudsz hozni, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered majd meg. Ha összezördülsz kedveseddel, ne aggódj, a kibékülés édes lesz.
Páratlan: Ha még keresed a kedvest, aki jóban és rosszban veled van, tudd, hogy ott ólálkodik körülötted, viszont egészen más lesz, mint az eddigi ideálod. Közelít feléd a szerelem, s rád is talál hamarosan. Épp ezért foglalkozz egy kicsit a külsőségekkel, és kápráztasd el az udvarlóidat.

Vízöntő

Páros: Mindegy, mi történjen augusztus havában, egy biztos! A lehető legjobb véget ér számodra ez a hónap. Vénusz folyamatosan megmutatja a gondokból kivezető utat, ám arra is készülj fel, hogy ez akár egy szakításhoz is vezethet. Ha így történik, ne félj, ismét gyorsan párra lelsz.
Páratlan: Szaturnusz elgondolkodtat, rákényszerít arra, hogy feltedd magadnak a nagy kérdést, vajon mit és kit is keresel valójában? Tisztán kezded látni a helyzetedet, így pedig végre rájössz, máshol kell keresned az igazit, s új mérce alapján kell választanod. S mily könnyű lesz így a választás.

Halak

Páros: Jó hangulatban vagy, talán az év eddigi leghangulatosabb hava áll előtted. Tettrekészen várod az új kihívásokat szerelem terén, amik meg is érkeznek. Nyilvánítsd ki egyértelműen társad felé, hogy mire vágysz. Igényled a testi közelségét, szeretnéd, ha lelkileg jobban megértenétek egymás vágyait? Rajta!
Páratlan: Egész nyáron vártad a herceget fehér lovon, s nem érkezett meg? Sebaj, ami késik, nem múlik! Napról napra több lehetőséged lesz az ismerkedésre, a férfiak szívének megdobogtatására, ám most az sem kizárt, hogy a régmúltból bukkan fel valaki, és jelzi, még mindig utánad áhítozik.
Hirdetés

You may also like