Home Ezotéria Asztrológusi elemzés: ez vár Harry és Meghan házasságára horoszkópjuk szerint!

Asztrológusi elemzés: ez vár Harry és Meghan házasságára horoszkópjuk szerint!

by Krisztina

Az, hogy két ember milyen párt alkot az életben, számos dologtól függ, de az asztrológia is többször bizonyította már, hogy “neki” is van beleszólása ebbe és sok igazság van a csillagjegyek egymás közötti viszonyában.

Mivel most az egész világ lesi az ifjú házaspár, Harry herceg és Meghan Markle életét, ezért egy asztrológus csillagjegyeik alapján megjósolta mi vár rájuk házasságuk ideje alatt.

Együtt maradnak? 

Harry herceg Szűz, felesége Meghan pedig Oroszlán, ami Amy Tripp asztrológus szerint egy nagyon jó kombináció, de ez koránt sem egyenlő azzal, hogy házasságuk boldog és felhőtlen lesz mindvégig.

A Hold állásából az következett, hogy kettejük között egy nagyon mély és tiszta, őszinte kapcsolat van, sokkal erősebb, mint azt bárki gondolná.

Mindemellett azt is le lehet vonni az elemzésből, hogy egy klasszikus nagy szerelem az övék, amit -bár már most sokan csodálnak- de még többen fognak majd az évek során.

Meghan Plútója kötődik Harry herceg Vénuszához, ez pedig igazi, mágnesként működő emberekre jellemző csak, és azt bizonyítja, hogy elképesztő vonzalom van közöttük.

Tripp szerint azonban adódhatnak komoly próbatételek is a házasságukbann, leginkább az iintrikák és a nyilvánosság, esetleg a távolság miatt.

Hirdetés

You may also like