Home Ezotéria Április havi horoszkóp: ha azt hitted végre rendeződnek a dolgaid, kösd fel a nadrágot!

Április havi horoszkóp: ha azt hitted végre rendeződnek a dolgaid, kösd fel a nadrágot!

by Krisztina

Áprilisban már biztosan sokan reménykednek, hogy talán már ez a hónap lesz az a várva-várt hónap, ami végre nyugodtságot, anyagi biztonságot és kiegyensúlyozott életet hoz majd.

Sok csillagjegy élete azonban gyökeres változásokat vesz majd, lássuk tehát ki mire számíthat áprilisban a csillagok állása szerint!

Kos

A tavaszi napsütés nagyszerű hatással lesz rád, közben a Nap a te jegyedben jár, úgyhogy a jókedv és a siker garantált egész hónapban. Erőd növekszik, kreatív ötleteid száma megduplázódik, látszik, hogy élsz. Örülsz a kicsinek, de még jobban a nagy eredményeknek. Nagyon nyitottá válsz az ismeretlen dolgok befogadására, mindenkire és mindenre odafigyelsz, könnyen és jól megérted és átérzed az emberek esetleges gondjait, bajait. S ha ennyi még nem lenne elég, akkor tudd, hogy végre anyagilag is rád mosolyog a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, ami mindenképp gyarapodással jár.

Bika

Rettentő sok dolgod volt márciusban, ezért nem csoda, ha meglehetősen fáradt leszel április első napjaiban. Ám ahogy telnek a napok, egyre több a fény, egyre vidámabbak az emberek, te is megtalálod az apró örömöket, melyek felvidítanak és energiával töltenek fel. Ideje, hogy a munka és egyéb kötelezettségek mellett időt találj a pihenésre, szórakozásra. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően mély érzések uralják lelkedet. Ha fontos döntések előtt állsz, akkor mérlegelj, mert beleeshetsz abba a hibába, hogy nem a józan ész, hanem a pillanatnyi felindultság hevében teszed le a voksod valami mellett. Figyeld a történéseket, és alkalmazkodj a változó körülményekhez!

Ikrek

A Nap melengető sugarai kiváló hatással lesznek rád, a kedélyállapotod sokat javul, szinte a semmiségekben is képes vagy meglátni valami jót, valami különlegeset. Igen eredményes, kellemes lesz április hava, sok érdekes dolog fog történni körülötted és veled, így akár egy utazást, költözést, munkahely váltást is megszervezhetsz magadnak. Ha van jelenleg párkapcsolati gondod, annak pontot tudsz tenni a végére úgy, hogy mindenképpen elégedett leszel a végeredménnyel. Ha viszont még keresed az igazit, akkor új szerelem is megérkezhet a hónap középső szakaszában. Április végétől szakmai téren adódhatnak problémák, ugyanakkor sok jó szándékú ember vesz körül, akik segítenek rálelni a megoldásra.

Rák

Újra itt van a csodás április, meleg idővel, napsütéssel, nagyszerű hangulattal. Visszavonhatatlanul itt a tavasz, emelkedik benned a vágy új dolgok, különlegességek megismerése iránt, bátran vállald be azt, hogy idegen társaságokba sodródva ismerkedsz, s esélyt adsz magadnak mindenre. Minél több impulzus ér, annál jobbak a lehetőségek a szellemi vagy akár az anyagi gyarapodásra. Egy új, váratlan szerelem megjelenése alaposan felizgat, vagy a meglévő fellángol, s olyan lesz, mintha csak a napokban találkoztatok volna. Szakmai téren jelentős sikereket arathatsz, ha tanulsz, ott is megmutathatod, mennyi rejtett tartalékkal bírsz. Kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt.

Oroszlán

Ha függőben lévő ügyeid komoly nyomást gyakorolnak rád, akkor ezeket ideje lesz a hónap első harmadában rendezni, akár áldozatok árán is! Köss kompromisszumokat, ne fuss el a felelősség elől, azzal nem oldasz meg semmit. Nézz szembe a tényekkel, elemezd a hibáidat, és a lehetőségekhez mérten javítsd is ki azokat. Így tiszta lesz a lelkiismereted, és április második fele sokkal gördülékenyebb és eredményesebb lesz. Semmiről ne dönts egyedül, csak az érdekeltekkel együtt. Váratlan anyagi forrásra bukkanhatsz, mely hosszú távon jelenthet folyamatos bevételi forrást, figyelj mindenre, nehogy ne vedd észre a lényeget. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra.

Szűz

Az égi konstellációk folyamatosan a te szolgálatodba állnak, utat mutatnak, kihúznak a gödörből, hozzásegítenek pár kreatív ötlethez, s általuk érdekes és új dolgokkal foglalkozhatsz áprilisban. Emellett azért a tavaszi fáradtság téged sem kímél, így fontos, hogy étkezz egészségesen, mozogj sokat, menj friss levegőre, így az energiapótlásról is gondoskodsz. Összességében jól érzed magad a bőrödben, ezt pedig a külvilág is látni fogja, könnyebben közelednek hozzád az emberek, új ismeretségekre, üzleti lehetőségekre bukkansz, magányosként pedig a szerelem sem kerül el. Vesd bele magad az életbe!

Mérleg

Nagyon sok dolgod volt márciusban, de mindennek volt pozitív eredménye. Áprilisban ebből a sikerszériából tudsz táplálkozni, sőt, sok dolgot még magasabb fokra fejleszthetsz, nagyobbá tehetsz. Jó hír, hogy mindezt különösebb erőlködés nélkül sikerül elérned. Lesznek pillanatok, amikor bizony fáradtnak fogod magad érezni, de a dicséretek bőven kárpótolnak majd. A nehézségek elkerülnek, a vitahelyzeteket jól fogod kezelni, s szó szerint kivirulsz, jó lesz a társaságodban lenni. Új emberi kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Vénusz mindenben a segítségedre lesz!

Skorpió

Kiváló energiák vesznek körbe április folyamán, csak az nem sikerül, amibe bele sem kezdesz. Nagyszerű hír az, hogy napról napra jobban látod a saját helyzetedet, időben felismered a lehetőségeket, ugyanakkor a velük járó akadályokat is. Így pedig jobban fogsz tudni érvényesülni, mint eddig valaha. Egy saját vállalkozás elindítása a létező legjobb gondolat, ha már van, akkor nyiss új módszerek, befektetések irányába. Állásváltoztatás, vagy akár külföld felé irányuló lehetőségek is adva vannak. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, mert a felmerülő problémákat elég hamar meg tudod oldani.

Nyilas

Az igazi tavaszi idő meghozza neked a változás szelét, örülj minden lehetőségnek, ami megadatik számodra, és hozd ki mindenből a maximumot. Kapcsolj turbó fokozatra, élj annak a lehetőségével, hogy sok támogatóra lelsz, akik még a legvadabb ötleteidben is látják a fantáziát, a megvalósítás lehetőségét. Sok érdekes lépésre szánhatod el magad, s tanulásra is igen kedvező április hava, az elmaradt vizsgák is könnyen pótolhatók. Bár egy kisebb anyagi kiadás átmenetileg elveheti jó kedvedet a hónap közepi telihold tájékán, de hamar képes leszel átlátni, majd megoldani a problémát. Április végére rendeződnek dolgaid, munkádban vagy vállalkozásod terén rengeteg tennivalód akad.

Bak

Cselekedj! A lazsálást halaszd nyárra, április hava azt kívánja tőled, hogy hozd ki magadból a maximumot, még annak ellenére is, hogy alkalmanként lesznek nehéz pillanataid. Ám semmilyen gond vagy átmeneti akadály nem veheti el a kedved attól, hogy az eredeti terveidért tovább küzdj, s közelebb kerülj a célszalaghoz. Minden perc, óra vagy nap elvesztegetett idő, ha nem töltöd azt hasznosan. Összpontosíts a hivatásodra vagy tanulmányaidra, és adj bele apait-anyait! Emellett ne told háttérbe szeretteidet, egyéb kötelezettségeidet sem. Április végén kiéleződhetnek a konfliktushelyzetek, különösen 25-én, 27-én, de te egy Bak vagy, kezeld ezeket toleránsan.

Vízöntő

Egy olyan áprilisi hónap áll előtted, amikor minden segítséget megkapsz a siker eléréséhez. Mozgalmas és izgalmakkal teli hetek várnak rád, bármilyen ajánlat vagy kérés fusson be hozzád, állj elébe, vállald a kockázatot, merj nagyot alkotni, az ismeretlenbe ugrani. Az, hogy nem tudsz egy helyben ülni, csak előnyödre lehet, folyamatosan nálad lesz a vezető szerep, te mondhatod meg, ki és mit csináljon, s figyeld meg, az emberek jelentős többsége hallgat majd rád. Az az impulzus, amivel dolgozol, figyelemre méltó lesz, sokak elismerését kivívod magadnak. Élj extra energiáiddal, cselekedj! Ez nagy részben Jupiter hatásának köszönhető, s a hónap közepén ez tovább fokozódik, amint Merkúr is eljuttatja hozzád jótékony hatásait

Halak

Áprilisban fókuszba kerül a szerelmi életed. Vagy azért, mert el kell döntened, együtt vagy külön haladtok-e tovább utatokon, ezt a döntést a felbukkanó konfliktusok csak tovább nehezítik. Ha viszont keresed még a másik feled, akkor hirtelen több lovag is feltűnik a színen, neked pedig fogalmad sem lesz arról, mi lehet a legoptimálisabb döntés. Egy biztos, bármi történjék, az hosszú távon mindenképpen a hasznodra lesz. Alkalmazd kommunikációs képességedet, így bárkit levehetsz a lábáról. Azok, akik nyitottak arra, hogy megismerjenek téged, nem fognak csalódni, sőt! Egy barátot, egy üzleti partnert, egy kiváló tanácsadót szalaszthatnának el. Ha valakivel régóta húzódó, személyes problémáid vannak, azt igyekezz gyorsan rendezni.&

Hirdetés

You may also like