Home Ezotéria Angyali üzenet júniusra: erre nagyon figyelj majd!

Angyali üzenet júniusra: erre nagyon figyelj majd!

by Krisztina

Júniusban az angyalok nagyon erős energiákat küldenek mindenki életébe éppen azért, hogy lépéseket tegyünk álmaink elérése és megvalósítása érdekében.

A legtöbb embernek már csak karnyújtásnyira van a cél, azonban mégsem tesz semmit. Nos, az angyalok ezzel és még más dolgokkal kapcsolatban is a segítségünkre lesznek júniusban.

Mire figyeljünk?

Fogalmazzuk meg tisztán és világosan, hogy mit szeretnénk elérni, hova szeretnénk eljutni, ne ijedjünk meg, ha akadályba ütközünk, inkább keressünk segítséget, egy olyan embert, aki megért és elfogad bennünket. A június nagyszerű hónap, amikor új ajtók nyílhatnak ki előttünk, új lehetőségekkel találhatjuk szembe magunkat.

Mihály arkangyal azt üzeni, azt próbálja sugallni, hogy ne kössünk kompromisszumokat, ha álmaink megvalósításáról van szó. Küzdjünk kitartóan, fegyelemmel, határozottan céljainkért, mert csak így érhetünk el sikereket, így tapasztalhatjuk meg a csodákat.

A siker ízét csak akkor ízlelhetjük meg, ha legalább egy évig keményen dolgoztunk céljainkért, és ez jó érzéssel tölt el. Ennek pedig olyan pozitív hozadéka van, amely segít begyógyítani az önbecsülésünkön esett sebet.

Júniusban több időt érdemes magunkra és családunkra szakítani, mivel a léleknek is szüksége van táplálékra, nem csak a testnek. És ha önmagunkba nézünk, vegyük észre a pozitívumokat, megvalósításainkat, mert ezzel tudunk gátat szabni az önvádaskodásnak, az elégedetlenségnek, a hálátlanságnak. Így szakítsunk időt magunkra, vegyük észre a pozitív tulajdonságainkat, foglalkozzunk a megvalósításainkkal.

A hónap első fele

Június 9-ig megfogalmazódik bennünk, hogy itt az idő a változásra. Ez persze nem azt jelenti, hogy ki kell törölni a múltat, fel kell égetni magunk mögött mindent, a kellemes, tanulságos emlékeket, ötleteket őrizzük meg. Koncentráljunk az új lehetőségekre, új kapcsolatok kiépítésére. Fontos megemlíteni azt is, hogy nem kell mindenáron erőltetni a dolgokat, mert vannak, olyanok, amelyek megoldódnak maguktól.

Ez az időszak, amikor cselekednünk kell: Mihály arkangyal segít és támogat mindenben minket, így meg kell tenni a változáshoz szükséges első lépést.

A hónap második fele

Június 9-től egészen 19-ig érezni fogjuk az Univerzum támogatását, még akkor is, ha párszor fel akarjuk adni álmainkat. Az angyalok szerint ez az időszak a kihívások időszaka lesz. Dolgoznunk kell keményen, bizonyos dolgoknak határt kell szabnunk, követnünk kell a kidolgozott tervet. Hagyatkozhatunk a megérzéseinkre, döntsük ez alapján. Azonban arra vigyázzunk, hogy miként bánunk másokkal, mert könnyen visszakaphatjuk. Ha nem bízunk magunkban, ezt mások megérzik, és megpróbálnak felülkerekedni. Mihály arkangyal azt javasolja, hogy higgyünk magunkban, és igyekezzünk mindig a jó célt szem előtt tartani.

Hónap vége

Június 19-től kiderülhetnek olyan dolgok, igazságok, amelyeknek nem fogunk örülni, amelyek fájdalmat okozhatni, amelyeket nem akarunk elfogadni. Az angyalok azt tanácsolják, hogy a hibáinkat igyekezzünk kijavítani, és csak a pozitív dolgokra összpontosítsunk, és csak azokat fejlesszük tovább.

Hirdetés

You may also like