Home Ezotéria Angyali üzenet áprilisra: Ebben a hónapban felébred a szív hangja!

Angyali üzenet áprilisra: Ebben a hónapban felébred a szív hangja!

by Krisztina

Áprilisban nem maradunk angyali útmutatás nélkül, a fentieknek ugyanis különös gondjuk lesz ránk ebben a hónapban! Ebben a hónapban megértjük mi miért történik az életünkben és hogy miért van szükségünk bizonyos változásokra!

Ebben a hónapban felébred a szív hangja, és úgy fogjuk alakítani az emberi kapcsolatainkat, ahogyan a szívünk diktálja. Nem fogjuk beérni félsikerekkel, hanem csodákra lesz szükségünk, amit az angyalok teljesítenek is nekünk, de csak akkor, ha valóban a szívünkre hallgatunk.

A természet most ébredezik, így számunkra is fontos, hogy gyökeret verjünk és életre keljünk.

A hónap első fele

Egészen április 11-ig számtalan olyan helyzetbe kerülünk, ahol a hitünk próbára tétetik. Ha tisztességtelenül játszunk, akkor azt nagyon megbánhatjuk. Ezért legyünk mindig tisztességesek, őszinték, és becsületesek. Fontos az is, hogy legyen bátorságunk nemet mondani, vezessünk be némi korlátozást az életünkbe, hiszen mi is képesek vagyunk a saját életünket jobbá tenni, ezért nem szabad csak úgy sodródni az árral. Legyünk hálásak mindenért, amit sikerült eddig megvalósítanunk.

A hónap közepe

Április 12-től egészen 22-ig határozzuk meg azokat a prioritásokat, amelyeket meg szeretnénk valósítani a jövőben. Írjuk össze, hogy mit kell sürgősen elintézni, mi az ami nem várhat. Lehetséges, hogy a húsvétkor családi viszályok alakulnak ki. Az új kapcsolatok kialakításakor az illető személyeknek fontos szerep juthat az életünk további alakulásában.

A hónap utolsó része

Április 23-tól a hónap végéig az életünkben újjászületés, és a szakmai életünkben is számos pozitívum fog bekövetkezni. Érdemes elmenni kirándulni, felfedezni a természet szépségeit, olvassunk könyveket. Fontos, hogy tudjuk eldönteni, hogy mit is szeretnénk valójában.

Hirdetés

You may also like