Home Divat Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!

Amiről sok nő nem tud: erre figyelj, ha új cipőt vásárolsz!

by Krisztina

A nők szeretnek vásárolni, ez köztudott tény. Minden nő betegesen rajong valamilyen ruhadarabért vagy kiegészítőért, amit szenvedélyesen gyűjt.

A legtöbb nőnek hatalmas cipős szekrénye van otthon, amibe már a századik cipő mellé sokszor nehezen fér be az új szerzemény.

A legtöbb megvásárolt cipőt a nők többsége mégis azért nem hordja, mert már az első napos viselet után rájött, hogy rossz választás volt megvenni, nagyon kényelmetlen, szorít, esetleg nagy, vagy előnytelenül áll a lábon.

Ha azonban a nők ismernék ezeket a trükköket, garantáltan nem választanának mellé és csak olyan cipő díszelegne otthon a cipős szekrényben, ami az egyik kedvenc darab lenne.

Lássuk melyek ezek a trükkök!

Lehetőleg este vásároljuk a cipőt, mivel ilyenkor duzzadtabb a lábunk. Ha reggel vesszük meg a “még” karcsú lábunkra, akkor másnap délután szenvedni fogunk, hiszen nem a megfelelő méretű cipőt vettük meg.

10-ből 6 embernek az egyik lába kisebb, mint a másik. Próbáljunk fel egy számmal kisebb, és egy számmal nagyobb cipőt. Amelyik kényelmesebb, azt a párat vegyük meg. Abba a cipőnkbe, amelyik kissé lötyög, tegyünk egy talpbetétet.

Próbáljuk fel mindig a cipőt, ne a méret szerint válasszunk, mivel márkánként változhat a számozás. A hegyes orrú cipők esetében egy mérettel nagyobbat válasszunk. Csak azért ne vegyünk meg egy cipőt, mert jól néz ki, de közben kényelmetlen.

Mindig válasszunk alkalomhoz illő cipőt. Ha olyan helyen vagyunk, ahol egész nap állni kell, mellőzzük a magassarkú cipőt. Húzhatunk helyette pl. egy platform cipőt, mert az jobban tartja a lábat.

A kor előrehaladtával változhat a láb mérete, kétévente mérjük újra, és mindig a legkényelmesebb méretet vigyük haza.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .