Home Ezotéria A Vízöntő jegy szülötte vagy? Most megtudhatod miben rejlik különlegességed!

A Vízöntő jegy szülötte vagy? Most megtudhatod miben rejlik különlegességed!

by Zsani

A Vízöntő jegyűek bizony még felnőtt korukra sem nőtték ki gyermeki énjüket, igazi örök ifjak. Ám ez a gyermeteg lelkület néha megnehezíti a dolgokat.

 

Íme néhány a Vízöntőre jellemző személyiségjegy:

 

Ő önt tiszta vizet a pohárba:

Ez a jegy az igazság bajnoka. Mindene az őszinteség, mivel ő is mindig az őszintén közli véleményét, ezt várja el környezetétől is. Elszántsága irigylésre méltó, hiszen bárkivel szembemegy ha az igazság a tét.

Magasak az elvárásai:

Magával és más emberekkel szemben is hatalmasak az elvárásai, de kiemelkedő igényessége miatt, az ő szavát és ígéreteit mindig készpénznek veheted. Nem szokása játszani a környezetében lévők érzéseivel, nem érez késztetést mások átverésére.

A szabadság féltve őrzött kincs számára:

Nem viseli el a köré felhúzott korlátokat, nem szereti ha megszabják mit tegyen, vagy gondoljon. Minden tekintetben a maga ura akar lenni. Számára nem opció mások megváltoztatása, igyekszik mindenkit elfogadni úgy, ahogy van. Az egyik legtoleránsabb és elfogadóbb jegyek közé tartozik.

Hisz még a jóságban:

Sem a jegy férfi, női szülötte nem rosszindulatú, illetve ellenséges. Leginkább  a béke mellett teszi le a voksát ha konfliktusra kerül a sor. Nem jellemző rá, hogy konfliktuskerülő, hiszen minden tekintetben kiáll saját maga és társai mellett is.

Az elesettek pártfogója:

Személyiségéből adódóan remek emberismerő, rögtön észreveszi kinek van szüksége segítségre, támogatásra. Mindig tárt karokkal fogadja bajba jutott társait. Nem csupán a baráti körébe tartozókat vonja védelme alá, hanem a kóborló lelkeknek is biztos pontként szolgál. Azonban ezt a remek tulajdonságát illetéktelenek ki is használhatják.

Egy szebb jövőről álmodozik:

Nem csak a jelen egyenetlenségein dolgozik, hanem a jövőt is igyekszik építeni. A lehető legtöbbet akarja kihozni magából és embertársaiból.  Bármilyen jótékony ügy mellett teljes mellszélességgel kiáll. Szívügye a környezetvédelem, állatvédelem és az önkéntes segítségnyújtás. Próbál többet adni ennek a világnak.

Elképesztően jó ötletei vannak:

Kreativitása valami fantasztikus magaslatokba emelkedik, gondolkodásmódja pedig egyedülálló. Mindig üdítően hat társaira a vele folytatott eszmecsere. Érdemes elfogadni tanácsait, ötleteit.

Barátsága nagy kiváltság:

Talán sok embernek ezen jegy szülöttéről a “csodabogár” szó jut leginkább az eszébe, de a látszat csal! Ha megpróbál vele összebarátkozni, meglátja, hogy a lehető legjobb és legüdítőbb személy szerepét töltheti be az életében. Kétségkívül különleges személyiség, de vitathatlanul önzetlen és nagylelkű.

 

Hirdetés

You may also like