Home Ezotéria A testtípusod függ az ujjad formájától – lássuk a tiéd milyen!

A testtípusod függ az ujjad formájától – lássuk a tiéd milyen!

by Judith

Gondoltad volna, hogy az ujjad formájából lehet következtetni a személyiségedre és a testtípusodra? Nézd meg a képet és válaszd ki azt, amelyik a legközelebb áll a te ujjadhoz. A testtípusod ismeretében sokkal könnyebben tudsz fogyni és elejét veheted az elhízásnak.

 

„A” ujj típus

Olyan típus vagy, aki nem teregeti ki az érzéseit. Magabiztosabb vagy azokkal, akik kevésbé ismernek. Korrekt vagy és nem tűröd a hazudozást. Vidám típus vagy és a szíved hatalmas, még ha kívülről keményfejűnek is tűnsz.

Mezomorf

Az a legjobb, ha az arany középútra törekszel mind az étkezésben és a testmozgásban. Kiegyensúlyozott étkezést kell követned, amely tartalmazza a szükséges fehérje-szénhidrát-zsír arányt. A mozgást is az átlagnak ajánlott mértékben érdemes végezned, kombinálva a súlyemelés a cardio/aerobic-kal.

“B” ujj típus

Nem igazán vagy magabiztos. Nehezdre esik másokkal, különösen idegenekkel kommunikálni. Könnyen szerelembe esel és nagyon figyelsz azokra, akik fontosak számodra. Ha nem is vagy az a társasági személy, az „alkalmatlankodó” a középső neved. Ha valamit a fejedbe veszel, akkor bármit képes vagy megtenni érte.

Endomorf

Valószínüleg ez a legdominánsabb típus, sokakra ez jellemző. Lassú anyagcsere és zsírtartalékolás a fő ellenségek. Fontos, hogy jó anyagcserét tarts fenn és elegendő időt szánj a napi testmozgásra, aminek intenzívnek kell lennie és arányban kell állnia a súllyal, amivel meg kell birkóznod.

“C” ujj típus

A béke angyala vagy. Érzelmes típus vagy, aki nem őrli magát a dolgokon, hanem azonnal elengedi, ami zavarja. Ha igazságtalansággal találkozol, akkor tartaniuk kell a komoly reakciódtól, ennek ellenére nagyon érzékeny és finom természet vagy. Egyszerűen jobbá akarod tenni a világot, ahol mindenki boldog lehet.

Ektomorf

Ennek a típusnak aligha kell küzdenie a súlyfelesleggel. Inkább az a nehéz, hogy megtartsa. Ha fel tud szedni pár kilót, az már csodaszámba megy. Fontos, hogy laktató ételeket egyél, de vigyázz, nehogy túlevésbe csapjon át a dolog. A testmozgás során inkább a súlyemelésre helyeződjön a hangsúly, mint az intenzitásra. Fontos, hogy elegendő pihenés kövesse az edzéseket.

Hirdetés

You may also like