Home Ezotéria A nők csillagjegye elárulja milyen feleség lesz belőlük! Ezektől a nőktől jobb, ha menekül minden férfi!

A nők csillagjegye elárulja milyen feleség lesz belőlük! Ezektől a nőktől jobb, ha menekül minden férfi!

by Krisztina

Ezt a horoszkópot minden férfi szeretni fogja, hiszen sokan kíváncsiak arra, mielőtt megkérnék barátnőjük kezét, hogy vajon milyen feleség lesz belőle. Az alábbiakban minden kiderül!

 

 

Vízöntő

Kissé zárkózott típus, nehezen engedi közel magához az embereket, de, ha valakit megszeret, akkor nagyon ragaszkodik hozzá. Kreatív, és kommunikatív, szereti megbeszélni mindig a felmerülő problémákat.

Halak

Szenvedélyes alkat, az érzéseit soha nem tudja elrejteni. Néha szüksége van, hogy egy kis időt egyedül legyen. Ilyenkor visszavonul, olvas, vesz egy forró fürdőt, feltöltődik. A partnere meg kell értse, hogy néha szüksége van egy kis én időre.

Kos

Energikus, és nagyon változó a hangulata. Néha szüksége van arra, hogy partnere lelket öntsön belé. Egy kis bátorítás, és ugyanolyan vidám lesz, mint azelőtt. Romantikus, és nagyon barátságos.

Bika

Nagyon fontos számára a romantika, többször várja a férjét otthon gyertyafényes vacsorával. Sokat tesz annak érdekében, hogy egészséges életmódot éljen ő is, és családja is. Mivel romantikus alkat, csak egy ugyanilyen férfival érzi igazán jól magát.

Ikrek

Nagyon jó anya lesz belőle, annak ellenére, hogy a házasságában időközönként kisebb viták adódhatnak. Ha nem történik valami izgalmas körülötte, nagyon gyorsan elkezd unatkozni. Néha a család kell gondoskodjon arról, hogy kellemesen érezze magát.

Rák

Nagyon fontos számára a család, ezért a lehető legtöbb időt tölti a gyerekei, és párja társaságában. Mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog, és kiegyensúlyozott életük legyen. Nagyon érzelmes típus, fontos számára, hogy szerethessen, és szeretve legyen.

Oroszlán

Kreatív, és fontos számára a csillogás. Jó a humorérzéke, figyelmes, és nagylelkű. Szeret ajándékot adni másoknak, és ilyenkor egyáltalán nem fogja vissza magát. A szeretteire fordított idővel sem szokott spórolni.

Szűz

Hűséges, praktikus, és szeret dolgozni. Férje, és családja mindig számíthat rá, ha baj van, akkor ő az első, aki segítséget nyújt. Komoly, és felelősségteljes, de tudja, hogy a szórakozás is az élet része.

Mérleg

Ha egy probléma megoldásáról van szó, nagyon diplomatikus. Szórakoztató, vicces, de intellektuálisan is magas szinten áll. Kiegyensúlyozott, és optimista, mindig félig tele látja a poharat.

Skorpió

Egy nagyon izgalmas személyiség, mindig van benne valami titokzatosan vonzó. Nyitott az új dolgokra, minden jóban rögtön benne van, és ez nagyon érdekessé teszi.

Nyilas

Nagyon sokat jelent számára a szabadságvágy, és a kalandozások. Nem szereti a korlátokat, éppen ezért igen nehezen tud megmaradni egyetlen személy mellett egész életében.

Bak

Felelősségteljes, komoly, megbízható. Nagyon praktikus, és óvatos, de, ha valaki belopja magát a szívébe, akkor azt egy életre szeretni fogja.

Hirdetés

You may also like