Home Ezotéria A különböző csillagjegyek így jönnek ki a nehéz helyzetekből…. Magadra ismersz?

A különböző csillagjegyek így jönnek ki a nehéz helyzetekből…. Magadra ismersz?

by Zsani

Amikor nehéz helyzetekbe ütközünk, akkor bizony ki-ki máshogy reagálja le a dolgokat. A horoszkópod elárulja hogyan kezeled a nehéz helyzeteket.

 

Kos:

A Kos csillagjegyűek mindig minden problémából méltóságteljesen tudnak kijönni. Nem szeretnek segítséget kérni, inkább maguk oldják meg a nehéz helyzeteket. Büszkék is magukra, hogy csendesen képesek túljutni bármilyen jellegű akadályon.

Bika:

A Bikák válla mindent elbír. Mindenképpen egyedül oldja meg problémáit, és szívesen segít másoknak is túljutni a nehézségeken, elárulja sikere titkát.

Ikrek:

Szeretnek segítséget kérni, főleg a Bikáktól és a Kosoktól. Rendkívül hálásak azoknak, akik segítik őket a nehéz időkben. Mindig tudja kihez forduljon.

 

Rák:

Szeretik megsajnáltatni magukat a környezetükben lévőkkel, hogy minél hamarabb segítségükre siessenek. Azonban ha nincs mellettük pillanatnyilag olyan ember aki segíthet, akkor önmaguk és képesek uralni a helyzetet.

Szűz:

Bármilyen problémából képesek kijönni, és abból tapasztalatot is szerezni. Mindig megtalálja a helyes utat, és képes a lehető legjobban meghozni döntését. Éppen ezért büszke is magára.

Oroszlán:

Igyekszik mindenkitől begyűjteni a jó tanácsokat, hogy aztán egyedül megoldhassa problémáit. Örül a bókoknak, ha elismerik, hogy jól döntött és sikeresen hátrahagyta a nehézségeket.

Mérleg:

Ezen csillagjegyűek a Kostól és a Szűztől várják a segítséget. Az adott szituációt és a szóba jöhető megoldásokat rengetegszer átgondolják, éppen emiatt aggódóvá is válnak. Nehezen indul be a dolog, de kitartó és soha nem adja fel.

Skorpió:

Őket nagyon nehéz megbántani vagy meglepni. Közömbös de egyben magabiztos személyiség. Hisz abban, hogy a dolgok mindig rendbejönnek.

 

Nyilas:

Tőle lehet a legtöbbet tanulni, hiszen a nehéz helyzeteket sem aggódja túl, jó humorát bevetve pedig nincsen számára lehetetlen.

Bak:

Ahhoz, hogy őt egy helyzet megdöbbentse, nagyon komolynak kell lennie. Minden lehetőséget kimerít, hogy megoldja a gondjait, de szívesen kér tanácsot és segítséget önzetlen társaitól.

 

Vízöntő:

Őt nem törik le a nehézségek, szokatlan lelkesedéssel veti bele magát a problémák hálójába. Rendkívül kitartó, ezért minden helyzetben helyt tud állni. Előszerettel meséli el, mennyire jól kezelte a helyzetet, és segít másokon.

Halak:

Szinte teljesen felőrlik magukat mire megoldanak egy helyzetet, mert szégyellnek segítséget kérni másoktól. Hajlamosak túlgondolni a dolgokat, és ez hátráltatja őket.

Hirdetés

You may also like