Home Ezotéria A horoszkóp szerint ez az 5 jegy testesíti meg a legerősebb nők szerepét. Te is köztük vagy?

A horoszkóp szerint ez az 5 jegy testesíti meg a legerősebb nők szerepét. Te is köztük vagy?

by Zsani

A horoszkóp sok mindet megmutat a jegyek szülötteire vonatkozva. A csillagok állása szerint az alábbi jegy szülöttei a legerősebb nők!

 

Íme a legerősebb nők csillagjegyeik alapján:

Bika:

A Bikáknak óriási állhatatosságuk van, még akkor is, amikor mások feladták, a Bikák tovább mennek. Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika, ami a Bikák tökéletes szimbóluma. A Bikáknak megvan egy jól ismert hírneve a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A makacs vonás a Bikáknak önfejűséget okozhat és konfliktust más erős karakter típusokkal. A Bikák nem szeretik a változást. Szeretik az ismerős és megszokott élet kényelmét.

A Bikák nyugodtak, nem azok, akik vitát kezdeményeznek, de néhány szerencsétlen léleknek, akik megpróbálják provokálni a bikákat, a harag ismertté válik, hiszen megvan a temperamentumuk a felszín alatt. A Bikák nagyon érzékenyek a környezetükre. Szeretik a dekorációkat, a színeket, bármit ami vonzza az összes érzetet.

A Bikák szeretik a tulajdonokat és az otthonuk szépen fel van díszítve mindenféle dologgal. A Bikák két lábbal a földön járnak, nem szeretik a cifra, rikító vagy a túlzó dolgokat. A kényelmes és a kreatív beállításokat és dolgokat preferálják. A Bikák szeretik a biztonságot, az életük minden területén az otthonuktól a szerelemig és a karrierig. A Bikák titokzatosak, önfejűek és fukarak tudnak lenni. Hajlamosak öncélúak és lusták lenni, a Bikák mesteri halogatói az asztrológiai csillagképnek. Azonban nekik van egy erős, állhatatos lendülete, ami akkor kel életre, amikor választanak és senki sem gondolná, hogy ők lusták. Ennek az a titka, hogy a félre teszik, ha róluk van szó.

Oroszlán:

Az oroszlán valóban nagy jól passzoló szimbóluma az Oroszlán csillagjegyűeknek. Királysággal rendelkeznek, amit óvnak és becsben tartanak. Nagyra becsültek, becsületesek és odaadók, főleg magukkal! A királyság lehet bármi a munkától kezdve az otthonon át a partnerig, de bármi is legyen az, azt ők uralják. Az Oroszlánok mindig a középpontban állnak, hangulattal tele, élvezve a sütkérezést a reflektorfényben.

Az Oroszlán mindig tudatja a jelenlétét. Tele vannak energiával és mágnesként hatnak a többi emberre. Mások az Oroszlánok szellemességéhez, bájához vonzódnak, és amikor mondandójuk van, nagy és érdekes dolgokat mondanak. Az Oroszlánok soha nem érik be a második hellyel. Csakis a legjobbat akarják, ami túlzott költekezési szokásokhoz vezethet, mert élvezik a luxus életet, ami könnyen indokolható a nagy és csodálatos Oroszlánnal!

A közvéleményben kialakult kép nagyon fontos az Oroszlánok számára. A luxus javak és életmód magas színvonalon is tartja ezt a kialakult képet. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a saját hírnevüket. Az Oroszlánok nagyon nagylelkűek, kedvesek és nyíltszívűek. Ha átversz egy Oroszlánt, erősen visszavág, de nem haragtartó, könnyen megbocsát, elfelejti a dolgot és továbblép.

Az Oroszlánok mindig arra törekednek, hogy helyre tegyék a dolgokat a világban; hatalmas érzésekkel rendelkeznek és érezniük kell, hogy végül valamit véghez vittek. Cselekvéssel reagálnak a helyzetekre ahelyett, hogy hátra dőlnének és gondolkodnának rajta; nem ösztönösek, de azért, mert a jövőbe néznek és számításba veszik tetteik következményeit.

Mérleg:

A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.

Ők azok akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni és hogy egyensúly és harmónia legyen az életükben, a környezetükben és más emberek életében, akik közel állnak hozzájuk. Megnyerő bájjal rendelkeznek, elegáns ízléssel és könnyű őket szeretni a buzgón segítő és laza természetük miatt. Cserébe a Mérleg csodás képességéért, hogy jó hallgatók, megnyugtatják az embereket, csodálatot várnak.

A Mérleg gyűjti az emberek csoportjait, mindenki barátságokat köt és a Mérleg lesz a csoport középpontjában. Szeretik a figyelmet és a csodálatot, mert ők hozzák össze az embereket. A Mérleg nagyon intelligens, gyakran elrejtik ezt a laza külsejük mögé. Kreativitáson keresztül fejezik ki az intelligenciájukat, a legtöbb művészi vagy kreatív törekvésben mutatkozik meg. Sok ember elsiklik afelett, hogy milyen intelligens a Mérleg. Míg mások a Mérleget az érdeklődés és hobbi széles skáláján látják, az intelligenciájuk és kreativitásuk több, mint nyilvánvaló. Szeretik a változatosságot és a különböző helyzeteket. Jól fogadják a változást és szeretik a luxust.

Skorpió:

A Skorpió a szélsőségek és intenzitás asztrológiai jele. Nagyon mély, élénk emberek, mindig több van bennük, mint ami látszik. Hűvös, közönyös és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli erő lakozik, erős szenvedéllyel és akarattal, állandó hajtással. A Skorpióknak nagyon átható elméjük van; ne lepődj meg, ha feltesznek kérdéseket; megpróbálnak mélyebbre ásni, kitalálni a dolgokat és felmérni a helyzetet. Mindig tudni akarják, hogy miért, hol és minden más lehetséges részletet, amit tudni lehet.

Beleunnak a játszadozásokba, amivel más emberek próbálkoznak és ezzel nagyon jól tisztában is vannak. Hajlamosak uralni és irányítani valakit, ha hagyják, vagy bárkit, akit gyengének találnak. A Skorpió csodálatos kedvességgel, hűséggel és nagylelkűséggel kezeli azokat, akiket tisztelnek és közel tartanak magukhoz.

Kívülről a Skorpió nagyon titkolózó és rejtélyes, ezzel pedig úgy vonzzák magukhoz az embereket, mint a mágnes. Ismertek arról, hogy túl ellenőrzőek és túl ambiciózusak, de csak azért, mert szükségük van erre az irányításra, hogy biztonságban érezzék magukat.

Bak:

A Bakok nagyon ambiciózus emberek, mindig van valami, amiért törekednek, és azt akarják, hogy az életük kiteljesedett és fontos legyen. A Bakok rendkívül türelmesek, nagyon sokáig várnak valamire, amit akarnak, és ha alkalom adódik, akkor gondosan megtervezik a lépéseket; úgy tűnhet, hogy bizonytalanok, de ez nem igaz, tudják, hogy csak egy esélyük van a sikerre, összegyűjtik az információkat, hogy sikeresen érjék el a céljaikat, nem csak másodrendűeket. Nagyon aktív agyuk és erőteljes koncentrációs képességük van.

Szeretik irányítani a környezetüket és mindenkit az életükben. A Bakok nagyon óvatosak, de csak azért, hogy felmérjék a helyzetet, mielőtt fejest ugranának bele, soha nem ugranak bele semmibe elhamarkodottan. Elfogadják a változásokat, de lassan vezetik be, hogy hozzászokjanak és beillesszék az életükbe. Hajlamosak rá, hogy feketén vagy fehéren látnak, csak végletekben gondolkodnak.

Nincsenek köztes területek, mert azokat a területeket nem értik meg, és ez kényelmetlen érzést kelt a Bakokban. Általában náluk az irányítás egy romantikus kapcsolatban olyan szempontból, hogy soha nem sebezhetőek egy másik személynek.

Forrás

Hirdetés

You may also like