Home Ezotéria A csillagjegyek sötét oldalai – lássuk a tiéd mi!

A csillagjegyek sötét oldalai – lássuk a tiéd mi!

by Judith

Nem hagyhatod figyelmen kívül a sötét oldalad, mivel ez is a személyiséged része. Inkább el kell fogadnod, meg kell értened, és felhasználnod céljaid eléréséhez. A legtöbb ember a sötét oldala ellen küzd, vagy egyszerűen csak nem veszi figyelembe. Ha elfogadod sötét oldalad, akkor az egy kiindulási pontot ahhoz, hogy dolgozhass magadon.

Nem fog egyik napról a másikra fog bekövetkezni, de ha megteszed, képes leszel arra, hogy elfogadd magad és jól boldogulj az életben.

 

Kos

A Kos a legimpulzívabb és legtürelmetlenebb az csillagjegyek közül. Általában éretlenek. Továbbá, ha egy ötlet nem az övék, akkor nem értenek egyet vele. Hajlamosak gyermekes megjegyzésekre, amikor érzéseiket megbántják.

Bika

A Bika birtokló, materialista, és néha beképzelt. Makacsak és túlságosan önelégültek és lusták lehetnek. A Bika képes túlságosan nagy figyelmet tulajdonítani a külsőségeknek, legyen szó a saját megjelenéséről vagy arról, hogy a legújabb és legdrágább dolgokat bitrokolja.

Ikrek

Mintha két személyiséget gyúrtak volna egybe. Igazi zsákbamacska. Soha nem tudhatod, hogy mit fogsz kivenni belőle. Nagyon széles az érdeklődési körük és mindben a legjobbnak tartják magukat. Annyira szeretnek beszélni, hogy mellettük alig lehet szóhoz jutni. Hajlamosak az arroganciára és a fecsegésre.

Rák

Ismert, hogy a Rák törődő és gyengéd, de ez az is, hogy rendkívül érzelmesek és érzékenyek. Nagyon szeszélyesek tudnak lenni. Óvatosak és félénkek, ezért ahol nagyon nehéz őket kicsalni a komfortzónájukból. Könnyű megbántani őket.

Oroszlán

Bájosak és szeretetteljesek, de a leggyakrabban magukat szeretik kényeztetni. Szükségük van a figyelemre, és mindig megpróbálnak a középpontba kerülni. Számukra minden körülöttük forog. Ha valaki nem figyel rájuk, akkor hisztisek lesznek.

Szűz

Légy óvatos, ha egy Szűzzel vagy együtt, mert sokkal inkább ítélkeznek, mint a többiek. Perfekcionisták, így akár egy gúnyos  mosoly is elintézheti őket. Magas elvárásai vannak és ésszerűtlen szabványoknak próbál megfeleltetni mindenkit és mindent az életében. Nem számíthat arra, hogy a személyes ballépéseiket beismerik, hiszen a saját szemükben hibátlanok és mindenki más gáz.

Mérleg

A Mérlegek bizonytalanok. Ők azok a fajta emberek, akik az élelmiszerboltban állnak, két üveg ketchuppal, gondosan megvizsgálva a címkéket és képtelenek választani. Egy örökkévalóságig tarthat, mire döntenek, mivel minden lehetséges eshetőséget mérlegelniük kell. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a béke fennmaradjon, még ha le kell is mondjanak a saját érdekeikről. Félnek az elkötelezettségtől és nem jók az ígéretek betartásában. Nem túl hűségesek.

Skorpió

A pokol semmi a Skorpiók dühéhez képest. Szenvedélyesek, de hajlamosak a lobbanékonyságra is. Számukra a rossz hangulat az alap. Ha megbántasz egy Skorpiót, akkor az életed nyomorúságos lesz. Hajlamosak sötétségbe és kétségbeesésbe merülni.

Nyilas

Hajlamosak arra, hogy okoskodjanak és könnyen elunják magukat. A Nyilasok nagyon önelégültek és gyakran hiányzik belőlük a jó társadalmi etikettek. Nem veszik fel a célzást, ha az durva vagy támadó, és egyszerűen nem törődnek a tapintattal vagy a finomsággal.

Bak

A Bakok nem igazán haladnak az árral. Gyakran használják az embereket a saját javukra. A pletyka és a negativitás nem befolyásolja őket.  Nem gondolják meg kétszer, hogy valakit használjanak-e céljaik eléréséhez.

Vízöntő

A Vízöntők úgy gondolják, hogy annyira logikusak és okosak, hogy gyorsan megítélhetnek másokat. Sok időt töltenek a saját gondolataikkal, és úgy tűnik, mintha jelen sem lennének. Gyakran adnak jó tanácsot, de szinte soha nem követik. Olyan szívesen adnak tanácsot, hogy nem hallják, amit ténylegesen megpróbálnak mondani.

Halak

A Halak hajlamosak eltéveszteni az irányt. Hajlamosak űrhajóst játszani és véletlenül eltűnni. Nagyon hiszékenyek és ábrándozóak tudnak lenni. Szeretnek “haladni az áramlással”.

 

Hirdetés

You may also like