Home Ezotéria 8 ok, amiért a Halak a legszerethetőbb csillagjegy!

8 ok, amiért a Halak a legszerethetőbb csillagjegy!

by Zsani

A Halak csillagjegy szülöttei az egyik legszerethetőbb emberek közé tartoznak. Rendkívül önzetlen és szerethető személyiségével rögtön megszerettetik magukat bárkivel.

 

Szavak nélkül is megért:

A Halak csillagjegyben születettek azzal a képességgel vannak felruházva, hogy még akkor is ráéreznek ha valaki bajban van, ha az illető minden áron el akarja rejteni szomorúságát a világ elől. A jóság, a jó cselekedet számára teljesen természetes, örömmel segít annak, akinek szüksége van rá, azonban soha nem kérkedik azzal, kiért mit tett.

Elfogadó:

A világért sem avatkozna bele más életébe, ha nem fordulnak hozzá tanácsért. Elképesztően toleráns jegy, semmit nem hánytorgat fel a múltból, csak a jövőbe tekint. Ha valakinek jó tanácsra van szüksége, és egy kis vigasztalásra, ő rá a legjobb választás, hiszen megértő és elfogadó.

A mások érdekeit tekinti fontosabbnak:

Ha bárki a földre kerül és segítségre van szüksége, ő az első, aki a kezét nyújtja, hogy kisegítse a másikat. A jó szolgálat érdekében saját érdekeit habozás nélkül félredobja. Pillanatok alatt átszervezi a dolgait, és már rohan is oda, ahová  legnagyobb szükség hívja.

Intuíciója remekül működik:

Ez önmagában nem nagy szám, azonban a Halak arra is képes, hogy kiaknázza az intuíciójában rejlő lehetőségeit. Megérzései hajszál pontosak, soha nem hagyják cserben. Számára gyerekjáték ráérezni mások hogylétére, lelkiállapotára.

Küzd a világbékéért:

Számára örömforrás, ha tehet valamit azért, hogy ez a világ jobb hellyé váljon. Idealisztikus gondolkodásmód jellemzi, azt vallja, hogy sok kicsi sokra megy, és az összefogással bármit elérhetünk.

A közösség erejében hisz:

A kedvesség és önzetlenség mintapéldánya, aki másokat is arra buzdít, hogy segítsenek egymáson, hiszen a jó cselekedetek további jó cselekedeteket szülnek.

Nyitott a művészetekre:

A tehetséges csillagjegyek sorába tartozik. Nem csupán a zenére terjed ki érdeklődése, hanem más művészeti ágazatokra is. Képzelőereje, és kreatívitása egyedülálló, mindezek segítségére lehetnek tehetségének kibontakoztatásában.

Elfogadja sorsát:

A Halak száját szinte soha nem hagyja el panasz, az élet által elé gördített akadályokat bölcsességgel és méltósággal fogadja, majd lép túl rajtuk. Akaratereje csodálatra méltó, a legnagyobb mélypontjaiból is képes egyedül felállni, számára nincs lehetetlen.

Hirdetés

You may also like