Home Érdekes! 7 jele, hogy gyereked emlékszik az előző életére

7 jele, hogy gyereked emlékszik az előző életére

by Krisztina

Sok kisgyerek tűnik jóval bölcsebbnek a koránál vagy olyan, mintha “idősebb lélek” lenne, ám néhányan közülük olyan dolgokat mondanak, melyektől valóban úgy érezzük: vissza tudnak emlékezni előző életeikre.

Azok közül a szülők közül, akik közzétették a történeteiket, sokan azt állítják, hogy a gyermekeik tragikus halállal végződő életekről meséltek, amelyeket aztán most egy boldogabb élet követ.

Íme 7 jele annak, hogy a gyerek valóban emlékszik előző életére!

1. Rajzok
Ha a gyerkőc mindig ugyanolyan, hasonlóan furcsa alakzatokat rajzolgat, kérdezd meg mit rajzolt le pontosan és megtudhatod mi járt a fejében, amíg alkotott. A szakértők szerint sok gyereknél az előző élet emlékei vezetik a gyerekek kezét rajzolás közben.

2. Különös képességek

Ha észreveszed, hogy a gyereked bármilyen különös képességgel rendelkezik, amit sokszor nem tudsz mivel magyarázni, az bizony előző életének emlékképei.

3. Képzeletbeli barátok

Az tény, hogy a kicsik nagy képzelőerővel rendelkeznek, azonban ha huzamosabb idő után is ragaszkodnak a képzeletbeli baráthoz, érdemes utána nézni a dolognak. Kérdezzük meg ki ő, honnan ismerjük, mikor és miért van velünk, majd ha nem sikerül összerakni a képet, akkor kérjük szakértő segítségét!

4. Különös álmok, rémálmok

Az erre hajlamosabb emberek szerint azok a gyerekek, akik reinkarnálódnak nem jó alvók és rendszeresen vannak rémálmaik. Mindig érdemes odafigyelni, hogy milyen álomról számol be a gyerek.

5. Nyelvtudás

Ha a gyereket senki sem tanította az idegen nyelvre, de sokszor mégis így szól másokhoz, akkor az az előző életének anyanyelve is lehet.

6. Előző szülők

Ha a kicsi már többször mesélt az anyukájáról, akiben nem ismerhetünk magunkra, akkor az előző életében lévő édesanyja emlékképei merültek fel benne.

7. Látott minket előtte

Ha a gyerek azt állítja, hogy emlékszik ránk, amíg a pocakban volt és sokszor látott minket kívülről, amíg készültünk az érkezésére, az igaz lehet. A reinkarnáció hívei szerint a reinkarnálódott lélek ugyanis képes a tér- és időbeli utazásra.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .