Home Ezotéria 6 jele annak, hogy valamelyik elhunyt szeretted szeretne kapcsolatba lépni veled

6 jele annak, hogy valamelyik elhunyt szeretted szeretne kapcsolatba lépni veled

by Brigitta

Éreztük már úgy, hogy rég elhunyt szerettünk talán a közelben van? Sokszor az elhunytak jelezni akarnak, hogy tudjuk, itt vannak még velünk. Összegyűjtöttük a legárulkodóbb jeleket, melyek jelzik, ha valóban velünk van, és esetleg üzenni akar nekünk.

Különös illatok

A szellemek gyakran kommunikálnak velünk olyan módokon, hogy más érzékszervvel érzékeljük őket. Tehát előfordul, hogy nem látjuk őket – ez a legritkább eset – hanem csak hangokat hallunk, vagy furcsa, a környezettel nem indokolt illatokat érzünk. Lehet ez kedvenc parfüm, esetleg dohányillat, másoknál lehet étel aromája is.

Üzen álmunkban

Amikor alszunk, akkor a vibráció megnő, így könnyebben érhetnek el bennünket az üzenetek, mivel a tudatalattink sokkal kevésbé zsúfolt, mint az éber elménk. Gyakran van, hogy egyes álmainkat sokkal valóságosabbnak érezzük, mint más álmainkat.

Ezekben a valóságos álmokban időnként feltűnnek az életünkben már korábban elhunyt személyek, szerettek. Ha ilyen álmod van, érdemes figyelni, mert lehet hogy üzenni akar valamit a túlvilágról. Főleg ha ezek az álmok nem egyszer fordulnak elő, hanem ismétlődnek.

Az állatok

A háziállatok éreznek valamit a túlvilágból. Ezen nincs mit vitatni. Ha valaki meghal a családban, a kutya azonnal elkezd szomorúan vonyítani, még akkor is, ha addig nem látta a holttestet. Az állatok valamiért jóval előbbre tudják, ha valaki el fog menni. Talán a földrengéseket is ezért érzik meg órákkal, vagy akár napokkal bekövetkeztük előtt.

Ha háziállatunk meredten nézi a falat, esetleg látszólag a semmit ugatja, akkor biztosak lehetünk benne, hogy “valaki” épp “látogatóban van” nálunk a túlvilágról.

Különös hangok

Néha, ha elbambulunk, vagy csak nagyon fáradtak vagyunk, – főleg a gyász korai szakaszában – hallani véljük időnként szerettünk hangját. Vannak akik szerint ez nem a fáradtság jele, hanem tényleges észlelések, méghozzá frissen elhunyt szerettünk szeretne így jelezni felénk. Elmondani valamit, vagy üzenni bizonyos dolgokat. Lehet hogy van némi lezáratlan ügye velünk, és ezért keres meg időről időre, ilyenkor meghalljuk, hogy beszél hozzánk egy másik helyiségből, ahol nincs senki.

Bizarr elektromos jelenségek

A szellemeknek különös energiájuk van, mely körülveszi őket. Ez kihat az elektromos tárgyakra, készülékekre. Nem egy szellem észlelésnél számoltak be arról, hogy kisülések, zárlatok keletkeztek az épületben, de az is elég gyakori, hogy a videokamerák, fényképezőgépek akkuját valami rejtélyes módon teljesen leszívja.

Egyes tárgyakat ki és be bírnak kapcsolni a házban, így jelezve ezzel nekünk. Előfordult már, hogy égve találtad a villanyt az egyik szobában, holott tisztán emlékeztél arra, hogy lekapcsoltad? Akkor helyben vagyunk.

Ismeretlen hívás

Bár az ismeretlen hívások rejtélye rengeteg más magyarázattal szolgálhat, vannak olyan elképzelések, miszerint bizonyos ismeretlen hívások a túlvilágról érkeznek, mert szerettünk így próbálja velünk felvenni a kapcsolatot.

Ezek a hívások hívószám kijelzés nélküliek, és nem szól bele senki a vonalba, csak a statikus zajt halljuk. Rendszerint akkor jelentkeznek, ha valakit frissen vesztettünk el. Ez ugyanis a kétségbeesett lélek utolsó próbálkozása, hogy felhívja magára a figyelmet.

Ha a fentebb összegzett jelek valamelyikét érzékeled, vagy halmozva többet is, akkor egészen biztosan veled van még az, akit elvesztettél. Annak, hogy veled van, oka van. Valamit üzenni akar, felhívni a figyelmet valamire. Talán azt akarja, hogy megtalálj valamit ami az övé volt, talán azt, hogy kérj a nevében bocsánatot valakitől, akit korábban megbántott. Ezt már önmagunk kell megfejtenünk.

 

Hirdetés

You may also like