Home Ezotéria 6 csillagjegy, akiknek gyökeresen megváltozik az anyagi élete áprilisban

6 csillagjegy, akiknek gyökeresen megváltozik az anyagi élete áprilisban

by Krisztina

Április hónap egy különleges hónap lesz, legfőképp az alábbi 6 csillagjegy számára anyagi téren. Itt az ideje, hogy megtudd kik lesznek a szerencsések és miben!

A következő hetekre a Tűz elem energiái jellemzőek, így számos feszült helyzetben lesz részünk, parázsló vitákat kell kibírnunk. Lobbanékonyak, tettre készek, bátrak, ugyanakkor érzelmesek, együtt érzőek leszünk.

Nagy lesz a változásra való igényünk, még akkor is, ha ezt nem valljuk be önmagunknak. És ezzel így van az emberek többsége is, akik érzik, hogy változtatniuk kellene, de nem tudják, hogy hol kezdjék. Csak kevesen vannak tisztábban a céljaikkal, terveikkel, azzal, hogy mi okoz igazából boldogságot nekik.

Minden ami körülvesz bennünket az tiszta energia, és ha őszinték vagyunk önmagunkhoz és a környezetünkhöz, akkor tudni fogjuk, hogy mi a dolgunk, és hogyan tudjuk bevonzani a csodákat az életünkbe.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy a Föld mágneses sugárzása milyen hatással van az életünkre. Ezért figyeljünk oda az érzelmeinkre, és ne elemezzünk mindent, hanem adjuk át magunkat a vágyainknak, azoknak az érzéseknek, amelyek boldoggá, harmonikussá tesznek.

Az életben mindennek értelme van, amit fogadjunk el, és ha javítani tudunk bizonyos dolgokon, tegyük meg.

A Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak csillagjegyek hatására többször is fellázadunk lelkileg a következő hetekben, amire viszont kiszámíthatatlan reakciókat kaphatunk a külvilág felől.

Áprilisban a hangadó jegy a Kos lesz, mert több bolygó és égi jelenség fog a hatáskörében tartózkodni, megnyilvánulni. Az Uránusz a Vénusz társaságában április 4-től retrográd mozgásba kezd.

Ez a csillagászati kavalkád nagyon sok energiát fog leküldeni hozzánk, amelyek sokszor negatívak lesznek, így agresszívak, türelmetlenek lehetünk, de kevésbé fogunk törődni embertársainkkal is.

A Kos csillagjegyű ember előbb cselekszik, és utána gondolkodik csak el, sokszor óriási károkat, pusztítást okozva.

A retrográd mozgásban lévő Jupiter továbbra is Mérleg jegyében tartózkodik, erősítve a lázadó energiákat.

A Halak jegyében a Neptunusz és a Chiron bolygó tartózkodik, amely arra ösztönöz majd bennünket, hogy úgy tekintsünk a hitünkre, mint az igazságra, a törvényekre.

A Mars a Bika jegyében, március 11-től kezdve nyugodtságot hoz, lelassítva az életet, ami nem föltétlenül jó, mert több fontos szempontot szem elől téveszthetünk, így az adott lehetőségeket nem tudjuk megfelelően kihasználni.

A következő napokban legyünk türelmesek: április 1, 4, 6, 11-20. között, valamit 28-31. között. És egy jó tanács: fogadjuk el önmagunkat, mert ezzel jelentősen megkönnyíthetjük az életünket.

Hirdetés

You may also like