Home Ezotéria 5 legerősebb nő az asztrológia szerint, akik mindent kibírnak

5 legerősebb nő az asztrológia szerint, akik mindent kibírnak

by Krisztina

Milyen alapértékek tesznek erőssé egy nőt? Íme az 5 legerősebb nő a horoszkóp alapján.

Bika

A Bikáknak hatalmas a kitartásuk van, még akkor is, amikor mások lemondtak a dologról, a Bikák haladnak előre. Megrendíthetetlenek, pont mint a bika. A Bikákról mindenki tudja, hogy nagyon önfejűek, de ez nem feltétlenül negatív. A makacsságuk persze sokszor összeütközik más erős jegyek akaratosságával. A Bikák nem szeretik az újdonságot. Élvezik a megszokott dolgokat, eseményeket.

A Bikák higgadtak és konfliktuskerülők, de néhány tudatlan ember, aki felbosszantott már Bikát, sikerült már megtapasztalnia a feldühödött bika ijesztő voltát. A Bikák nagyon finnyásak a körülöttük levő dolgokra. Szeretik a szépséget, a harmóniát, bármit ami vonzza az érzékszerveket.

A Bikák gyűjtők és a lakásuk szép és kényelmes, nagyon figyelnek rá. A Bikák földhöz közeliek, nem szeretik a csiricsáré, olcsó holmikat. A vonzó, de kényelmes holmikat preferálják. A Bikák szeretik a biztonságot, az életükben az otthonuktól a kapcsolatukig és a munkahelyükig. A Bikák befelé fordulók, makacsok és fukarak tudnak lenni. Hajlamosak sokszor ellustulni, kényelmessé válni, a Bikák mesteri halogatók. Azonban ha valamit el akarnak érni, hirtelen erős lendületet kapnak, amit kitartással ötvöznek.

Oroszlán

Az oroszlán igazi jó jelképe az Oroszlán jegynek. Királysággal rendelkeznek, amit nagyon vigyáznak. Az emberek felnéznek rájuk, finomak és odaadók, főleg magukkal! A királyságuk lehet akármiben a lakásuktól kezdve az állásukon át a társukig, de bármi is legyen az, ott ők az uralkodók. Az Oroszlánok mindig a rivaldafényben állnak, élvezve a sütkérezést.

Az Oroszlán mindig érzékelteti a jelenlétét. Tele van élettel és vonzerővel. Mások az Oroszlánok előadásmódjához, nagyszerűségéhez vonzódnak, és amikor megszólalnak, teátrális és fontos dolgokat mondanak. Az Oroszlánok soha nem maradnak árnyékban. Csakis az első helyet akarják, ami túlzott pénzszóráshoz vezethet, mert imádják a luxust!

A másokban hagyott kép lényeges az Oroszlánoknak. A drága cuccok és életvitelük grandiózus volta ezt a kialakult képet szolgálja. Óvják csillogásukat, sok mindent ez alá rendelnek. Az Oroszlánok nagyon nagylelkűek szeretteikkel, át akarnak nekik adni a csillogásból. Ha átversz egy Oroszlánt, erősen visszavág, de nem haragtartó, hamar elfelejti.

Az Oroszlánok mindig arra vágynak, hogy javítsák a dolgokat. Tettekkel válaszolnak a helyzetekre ahelyett, hogy  gondolkodnának rajta; nem ösztönösek, de azért, mert a jövőbe néznek.

Mérleg

A Mérleg a csillagjegyek diplomatája. Képesek átérezni más emberek helyzetét és látni mások nézőpontját.

Ők azok akik mindig mindent helyesen akarnak csinálni és hogy egyensúly és harmónia legyen az életükben, a környezetükben és más emberek életében, akik közel állnak hozzájuk. Megnyerő bájjal rendelkeznek, elegáns ízléssel és könnyű őket szeretni a buzgón segítő és laza természetük miatt. Cserébe a Mérleg csodás képességéért, hogy jó hallgatók, megnyugtatják az embereket, csodálatot várnak.

A Mérleg gyűjti az emberek csoportjait, mindenki barátságokat köt és a Mérleg lesz a csoport középpontjában. Szeretik a figyelmet és a csodálatot, mert ők hozzák össze az embereket. A Mérleg nagyon intelligens, gyakran elrejtik ezt a laza külsejük mögé. Kreativitáson keresztül fejezik ki az intelligenciájukat, a legtöbb művészi vagy kreatív törekvésben mutatkozik meg. Sok ember elsiklik afelett, hogy milyen intelligens a Mérleg. Míg mások a Mérleget az érdeklődés és hobbi széles skáláján látják, az intelligenciájuk és kreativitásuk több, mint nyilvánvaló. Szeretik a változatosságot és a különböző helyzeteket. Jól fogadják a változást és szeretik a luxust.

Skorpió

A Skorpió a szenvedély és a mélység asztrológiai jele. Nagyon intenzív, erős emberek, mindig több van bennük, mint amit mutatnak. Hideg és érzelemmentes külsőt mutatnak a világnak, alatta mégis hatalmas, rendkívüli forróság lakozik, erős akarattal, állandó mozgással. A Skorpióknak nagyon átható agyuk van; ne csodálkozz, ha nyomoznak; megpróbálnak mindent megtudni, kitalálni a dolgokat és letapogatni embereket, szituációkat. Mindig látni akarják, hogy miért, hol és minden más lehetséges részletet, amit tudni lehet.

Beleunnak a játszadozásokba, amivel más emberek próbálkoznak és ezzel nagyon jól tisztában is vannak. Hajlamosak uralni és irányítani valakit, ha hagyják, vagy bárkit, akit gyengének találnak. A Skorpió csodálatos kedvességgel, hűséggel és nagylelkűséggel kezeli azokat, akiket tisztelnek és közel tartanak magukhoz.

Kívülről a Skorpió nagyon misztikus, ezzel mágnesként vonzzák az embereket. Ismertek arról, hogy túl kontrollálóak, de csak azért, hogy biztonságban érezzék magukat.

A Bakok nagyon felfelé törő személyiségek, mindig van céljuk, és azt akarják, hogy az életük egyre jobb és fontosabb legyen. A Bakok nagyon lassan, de biztosan haladnak, nagyon sokáig várnak valamire, amit el akarnak érni, és ha módjuk van rá, akkor pontosan kitalálják a lépéseket; úgy tűnhet, hogy lassúak, de ez butaság, tudják, hogy csak egy módjuk van a sikerre, összegyűjtik a tényeket, hogy sikeresen érjék el a céljaikat, nem csak másodrendűeket. Nagyon stratégiai a gondolkodásuk, és nagyszerűen fókuszálnak.

Szeretik helyre tenni a környezetüket és mindenkit az életükben. A Bakok nagyon gyanakvók, de csak azért, hogy letapogassák a helyzetet, mielőtt fejest ugranának bele, soha nem mennek bele semmibe gyorsan. Elfogadják a változásokat, de lassan mennek bele, hogy hozzászokjanak és beillesszék az életükbe. Nincsenek köztes területek, mert azokat a területeket nem értik meg, és ez kényelmetlen érzést kelt a Bakokban. Általában náluk az irányítás egy romantikus kapcsolatban olyan szempontból, hogy soha nem válnak kiszolgáltatottá egy másik személytől.

Hirdetés

You may also like