Home Ezotéria 5 különös dolog, amit csak akkor tapasztalhatsz, ha kinyílik a Harmadik Szemed!

5 különös dolog, amit csak akkor tapasztalhatsz, ha kinyílik a Harmadik Szemed!

by Judith

A Harmadik Szem, egy láthatatlan szem, amely egy magasabb szintű látást biztosít. Ez egy olyan szem, amely  egyes tudósok szerint egy, a homlokon található fontos és erős Energiacentrummal van kapcsolatban. A Harmadik Szem a koponyán belül helyezkedik el és tojás alakú.

A Kozmikus Tojás fogalma, ahonnan minden létező ered valójában metaforája a 3. szemünknek, amely ha aktiválódik, egy teljesen új világot nyit meg.

Úgy gondolják, hogy ez a Lélek kapuja. Ha aktiválódik, akkor kozmikus tudatosságot eredményez, amely tiszta bölcsességet hoz magával. Úgy gondoljuk, hogy amikor a Harmadik Szem aktiválódik, képesek lehetünk telepatikus üzeneteket küldeni, szellemeket látni, vagy akár prófétai üzeneteket és víziókat fogadni a fentiektől.

5 jel,amely azt bizonyítja, hogy kinyílt a Harmadik Szemünk:

1. A színeket és a fényeket teljesen máshogyan látod

A Harmadik Szemet okkal hívják “szemnek”. Amikor aktiválódik, a 6-ik érzék dominál majd, ezért minden érzéked módosul. A színek fényesebbek lehetnek. Érezhetsz furcsa szagokat. Továbbá olyan dolgokat érzékelhetsz vagy hallhat, amelyek valójában nem léteznek. Ezek a tapasztalatok közösek azok számára, akiknek aktiválódott a Harmadik Szemük.

2. Az álmaid élénkek, furcsák és befolyásolják az alvásodat

Ez igaz. Ez valójában a leggyakoribb kelepce, amikor a harmadik szem véletlenül megnyílik. Az emelkedett észlelésed, “befogad” kívülről érkező látomásokat és a telepatikus üzeneteket, ez pedig az álmokon keresztül a legegyszerűbb. Ezért az álomvilágod a fura érzelmek és képek csatatérévé válik. Amikor ez egyre intenzívebbé válik, egyesek hajlamosak gyógyszerhez nyúlni a jobb alvás érdekében, ami a harmadik szem sorvadásához vezethet.

3. Fejfájás és furcsa elnehezülés érzése

Ezt a csakrák egyensúlyhiánya okozza. Amikor a harmadik szem véletlenül megnyílik, valószínűleg nincs egyensúly a csakrák között. Nincs megfelelő tisztulás sem. Ezért minden “energia” probléma ki fog ütközni. Ha nagyobb nyomást gyakorolunk erre a leterhelt állapotra, akkor problémák adódhatnak.

4. A valóság már tűnik olyan valósnak

Amikor a Harmadik Szem véletlenül nyílik meg, akkor úgy érzi az ember, hogy elválik a való világtól. Lehet, hogy ez olyan érzés, mintha egy álomban élnél, mintha minden hazugság lenne, és semmi sem számítana. Ez azért van, mert a harmadik szem összeköti téged más világokkal, így az anyagi világon kívül sokkal több mindent tudsz észrevenni.

5. A kapcsolatok dinamikája gyorsan változik

Ez azért történik, mert amikor a harmadik szemed aktiválódik, a kapcsolatokat sokkal tisztábban látod és érzed. Amit igazságnak hittél, lehet, hogy hazugságnak tűnik. Egy aktivált Harmadik Szem pedig a fénysebességnél is gyorsabban képes meglátni az igazságot. Ha nem áll készen ekkora információ áradatra, előfordulhat, hogy nem tudod majd kezelni és sok kapcsolatot felbomlik emiatt.

Hirdetés

You may also like