Home Ezotéria 5 csillagjegy, akikből a legjobb szülő válik. Te vagy a szüleid közte vagytok?

5 csillagjegy, akikből a legjobb szülő válik. Te vagy a szüleid közte vagytok?

by Zsani

Nem egyszerű jó szülővé válni, hiszen kell felelősségtudatosság, bátorság, azonban ezek a tulajdonságok nem minden emberben vannak meg, de a lehetőség mindenki számára ott van, hogy jó szülő lehessen.

Íme az 5 legjobb szülő csillagjegyük szerint:

Ez nem azt jelenti, hogy a többi jegy szülötte nem lenne jó szülő, csak a csillagok állása arról tanuskodik, hogy ezek a csillagjegyek a leggondoskodóbbak.

Bika:

A listán elején a felelősségtudó és gondoskodó Bika van, ugyanis figyelemre méltóan hűséges partnerek, és értelmes emberek, akik gyakorlatiasak és takarékoskodóak. Gyermekei számára ő a biztos pont, és érezteti is, hogy bármi történjék, ő mindig ott lesz mellettük, soha nem lesznek egyedül. Egyfajta pozitív harmóniát sugároz feléjük, ami miatt a gyerekek mellette érzik a legnagyobb biztonságban magukat.

Rák:

A Rák jegy szülötte nagyon érzékeny és együttérző, éppen ezért rengeteg időt szán gyermekeire. Olyan bizalmon alapuló jó kapcsolatot tud létrehozni gyermekeivel, mint senki más. Nem is igazán a szülő a jó szó arra a kapcsolatra amely a gyermekeivel összeköti, hanem a nagyon mély barátság, hiszen ők azok, akikkel a gyermek minden problémáját és titkát meg mer osztani. Nagyon különleges szülő, érdemes nagyon megbecsülni!

Oroszlán:

Nagyon könnyen vág az esze, bármilyen felmerülő családi problémát meg tud oldani. Irigylésre méltó humorérzékkel és életvidámsággal áldotta meg a sors, gyermekei előtt soha nem mutatja meg a bánatot, éppen ezért remek társaság, aki mellett soha nincs búskomorság. Kitartásuk,bátorságuk és őszinteségük miatt igazi példaképek gyermekeik szemében. Soha semmilyen dolog nem hátráltathatja, ha gyermekeiről van szó.

Mérleg:

Ő a családot összekötő kapocs, olyan közeget teremt, amelyben a gyermekei kellő figyelmet és odaadást kapnak. Nem irányító típus, inkább próbálja észérvekkel terelgeti gyermekét. Odaadó és megértő, de mindemellett igazi anyatigris, akire bármikor lehet számítani. Szeretetteljes és harmonikus családi légkört teremt, ahol nincs helye értelmetlen vitáknak, hiszen családként, együtt is meg lehet oldani a problémákat.

Bak:

Fegyelmezett, határozott ember, aki minden problémára tudja a megoldást, és minden erejével azon van, hogy mindent megadjon gyerekeinek, amire csak szükségük van. Tudását és tapasztalatait igyekszik megosztani a gyerekeivel, de nem befolyásolná őket semmi pénzért, hiszen azon elven van, hogy vigyázni kell rájuk, de egy bizonyos korban már meg kell adni a döntés jogát. Mindig gyerekei mellett van, ha tanácsra van szükség, akkor ő a legjobb választás.

Hirdetés

You may also like