Home Ezotéria 4 figyelmeztető jel, amelyet az intuíciód üzen neked. Ezeket sosem szabadna figyelmen kívül hagynod!

4 figyelmeztető jel, amelyet az intuíciód üzen neked. Ezeket sosem szabadna figyelmen kívül hagynod!

by Judith

Ha nyitott vagy és figyelmes az intuícióid mindig küldenek jeleket és nyomokat, hogy a helyes irányban haladhass. A helyes irány az, amelyik a lelkeddel összhangban van. Nincs jó vagy rossz irány, csak az az irány létezik, amely felé a lelkednek haladnia kell. Ha hallgatsz arra a csendesebb, belső hangra, mindig a jó irányba fog vezetni és mindig tudni fogod, hogy mi legyen a következő lépés.

 

Megtanulni hallgatni a belső hangra időt és gyakorlást igényel. Minél többet foglalkozol azzal, hogy a lecsendesítsd az elmédet a felesleges “fecsegéstől” és minél jobban bízol abban, hogy irányítva vagy, annál könnyebb lesz.
Valójában nincs nagyobb és erősebb eszköz az intuíciónál. Mindannyian rendelkezünk vele, csak meg kell tanulnunk használni. Bár vannak olyan gyakorlatok, amelyeket meg tudsz tenni az intuíció erősítéséhez, néha a legnehezebb rész felismerni és elkülöníteni az ego hangjától.

Íme, 4 gyakori figyelmeztető jel, amelyek általában akkor merülnek fel, amikor az egód elnyomja az intuíciódat. Ezekre figyelj!

 

1. Döntésképtelenség

Néha nehéz eldönteni, hogy balra vagy jobbra indulj, pizzát vagy tésztát válassz, megtartsd vagy hagyd el. Legyen az nagy döntés vagy kicsi, az intuíciód mindig segít. Ha úgy veszed észre, hogy azon pörögsz, megtegyél e valamit vagy sem, mindig bízz a megérzésedben!

Ha képtelen vagy döntést hozni, a legjobb, ha szünetet tartasz és vársz egy kicsit. Kérj egy jelet vagy csendben meditálj, hogy tisztábban láthasd a dolgokat. Ha tudsz türelmes lenni, akkor kövesd a megérzésed és válaszd azt, amitől a legjobban érzed magad, ne azt, ami a legjobban hangzik. Az intuíciók nem mindig követik a logika szabályait. Meg kell tanulnod bízni a megérzéseidben!

2. Jóváhagyásra vársz

Bár jó néha kikérni más véleményét vagy tanácsért folyamodni, de ha azon veszed észre magad, hogy minden ismerősödet ezzel nyaggatod, az komoly intő jel lehet. Ha gyakrabban kéred ki mások véleményét, mintsem hallgatnál a saját megérzéseidre, akkor olyan dologhoz kérsz beleegyezést, amit valójában mélyen már tudsz, csak nem akarsz elhinni.

Amikor az intuíció olyan üzenetet küld, amelyet nehéz meghallani, néha nem tudd megállni, hogy továbbra is tanácsokat és véleményeket kérj másoktól annak érdekében, érvényt szerezzünk annak, amit már valójában tudunk. Ilyenkor állj meg, nézz szembe magaddal. Kapcsolódj a belső hangodhoz, és ne félj meghallani az igazságot. Ne feledd, ez a te életed, és csak te tudod, mi a legjobb számodra.

 

3. Gyengének és legyőzöttnek érzed magad

A kimerültség egy másik figyelmeztető jele a bensődből. Ez általában akkor következik be, ha nem megfelelő emberekkel veszed körül magad. Akkor is előfordulhat, ha belépsz egy szobába, vagy sétálsz egy adott utcán.

Ha valaha is érezted már magad megsemmisítve, különösen, ha hirtelen jelentkezett ez az érzés, akkor feltétlenül befelé kell fordulnod és követned az intuíciód iránymutatását. A bonyolult ebben a helyzetben az, hogy nehéz felismerni a belső hangodat, ezért bátran hívd segítségül az angyalodat és képzelj magad köré védő energiamezőt.
Miután elhagyod a kérdéses helyet, vagy eltávolodsz azoktól az emberektől, akik nem tesznek jót neked, az energiaszinten gyorsan visszaáll a helyére.

 

4. Úgy érzed, valami működik

Az intuícióból származó leggyakoribb figyelmeztető jel a hiba általános érzése. Ha valami miatt rosszul érzed magad, vagy ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, ez biztosan az intuíciód jelzőfénye, ami megpróbál figyelmeztetni téged.

Ha valamitől rosszul érzed magad, végy egy mély lélegzetet és kérd meg a bensődet, hogy mutassa meg a következő legjobb lépést. Néha a stressz vagy a szorongás is képbe jöhet, azt éreztetve velünk, hogy a dolgok még rosszabbak, mint amilyennek tűnnek. Ha ez egyéb figyelmeztető jelekkel is társul, mindenképpen le kell lassítanod és befelé tekinteni!
Néhány mély lélegzet, egy kis meditáció segíthet kitisztítani ez elmédet, hogy képes légy megvizsgálni, valójában mi történik veled.

Reméljük, hogy ez a 4 figyelmeztető jel segít majd, hogy a megérzésed megmutassa számodra a helyes utat. Ez a te szupererőd!

Hirdetés

You may also like