Home Ezotéria 3 ok, amiért a Vízöntő a legkomplikáltabb csillagjegy szerelem terén

3 ok, amiért a Vízöntő a legkomplikáltabb csillagjegy szerelem terén

by Judith

Ahhoz, hogy megértsd a Vízöntő szerelemhez való hozzáállását, először meg kell értsd, hogy milyen a Vízöntő, ha a Vénusz bolygó a csillagjegyben van.

Ha a Vénusz a Vízöntőben van, az nagyon különlegessé személlyé teszi. Nem szokványos, mondhatni lázadó a személyiségük és szeretik a szerelmüket nyíltan, flörtölve kifejezni.

A szerelmüket nem rejtik véka alá

Elég egyszerű rájönni, ha egy Vízöntő szeret valakit, mivel nem tesznek különösebb erőfeszítést annak érdekében, hogy titokban tartsák. Természetüknél fogva vonzóak és könnyedén buja gondolatokra késztetnek másokat.

De a szexuláis vágy a Vízöntő szerelmi életének csak az egyik aspektusa. Ugyanannyira érdeklődnek a másik bensőjének minden egyes szintje iránt. Szeretik összeilleszteni a különböő darabkákat, hogy teljes képet kaphassank a másikról.

Lázadóak

A Vízöntő lázadó szerelmi énje a párválasztásában mutakozik meg. Hajlamosak olyan párt választani, aki izgalmas, meghökkentő rezgéseket sugároz, mivel ez sokkal fontosabb számukre, mint szabadnak lenni egy kapcsolatban.

Szeretik azokat a dolgokat, amik megzavarják az állóvizet, hiszen a haladás és fejlődés nagy érték nekik.

Ha van olyan típus, akivel definiálható a szerelem, az a Vízöntő, amelyben a Vénusz van. Egyedi ötleteik és a kísérletezés iránti vágyuk (és szenvedélyes egyéjszakás kalandjaik) lenne az élvonala a szerelem felfedezésének.

Bármit képesek feláldozni a szerelemért

Ezek az emberek mártírként hajlandóak a saját megítélésüket áldozni azért, hogy megmutassák a világnak a szerelem a normákon kívül is létezik.

Az árnyoldala az, hogy a kísérletező és felfedező viselkedés gyakran személyetelenné és érzéketlenné teszi őket a partnereik szemében.

A női Vízöntő, amelyben a Vénusz van szeret különleges lenni, gyakran viseli haját különleges módon és öltözködik különbözően, mint mások. Arra törekednek, hogy az átlagtól eltérjenek.

A férfi Vízöntő, amelyben a Vénusz van vonzódik a különös és szeszélyes partnerekhez. Kedvelik a világ csodabogarait.

Hirdetés

You may also like