Home Ezotéria 3 jel, hogy előző életetekben már találkoztatok

3 jel, hogy előző életetekben már találkoztatok

by Brigitta

Talán nem véletlen, hogy útjaink keresztezik egymást. A reinkarnáció elmélete továbbra is nagy népszerűségnek örvend.

Ilyenkor a legtöbbször el is hangzik a közhelyesnek tűnő megjegyzés: biztos találkoztunk már előző életünkben valamikor. Hiszünk benne, vagy sem, lehetséges, hogy tényleg igaz.

Az alábbi jelek utalnak arra, hogy előző életedben találkozhattál már egyszer az illetővel.

1. Nagyon erős vonzást vagy taszítást érzel vele kapcsolatban már az első találkozáskor

Ha egy olyan személlyel találkozol, akihez már a múltban volt valami közöd, akkor a jelenben is erős vonzást, vagy taszítást érzel iránta, attól függően, milyen volt a kapcsolatotok.

Ha valakit nem kedvelsz, nagyobb az esélye, hogy te magad is taszítani fogod. Függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív reakciót vált ki, ha valaki elsőre megérint, ez biztos jele annak, hogy előző életetekben találkoztatok már.

2. Érzed a telepatikus kapcsolatot kettőtök között

Ez nem feltétlenül jelent konkrét kommunikációt, sokkal inkább gondolatok, cselekedetek, érzelmek terén nyilvánul meg. Ugyanarra gondoltok, ugyanúgy cselekedtek szinte egy időben. Biztosan volt már olyan, hogy valakire gondoltál, és az illető perceken belül szembejött veled az utcasarkon, vagy felhívott telefonon.

3. Úgy érzed: „volt valami a szemében”

Biztos előfordult már, hogy egy idegen ember az utcán úgy nézett rád, mintha már-már hipnotizálna. Ha belenéztél egy illető szemébe, és rögtön rokonszenves lett, akkor ez is azt jelezheti, hogy találkoztatok már valamikor.

Egyes elméletek szerint, ha egyik életünkből átlépünk a másikba, a szemünk az egyetlen, amely soha nem változik. Ezért is van az, hogy, ha valakinek a szemébe nézünk, fura dolgokat érzünk.

Hirdetés

You may also like