Home Ezotéria 3 csillagjegy, akik a legtovább élnek – itt vagy köztük?

3 csillagjegy, akik a legtovább élnek – itt vagy köztük?

by Krisztina

A csillagjegyekből és az aszcendensekből következtetni lehet arra, hogy melyik csillagjegy milyen hosszú életet él majd. Ezek alapján pedig az alábbi 3 csillagjegyet lehet kiemelni mind közül a hosszú élet tekintetében!

 

Bika

Gyakorlatias, és kitartó személyiség vagy, keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Túl sok energiád megy arra, hogy mindenen stresszelsz, görcsölsz. Természetes halállal 90 éves korodban fogsz meghalni. Ritka az a Bika, aki fiatalabb korában hal meg, ez is csak akkor fordul elő, ha egy betegség következtében műtétre kerül sor.

Rák

Segítőkész személyiség vagy, könnyen kezelhető, barátságos ember vagy. Mivel leginkább a mások életével vagy elfoglalva, nem vigyázol eléggé magadra. A Rákok leginkább természetes halállal, 95 éves koruk körül halnak meg. Kivételes esetben azonban hamarabb is meghalhatnak, ha valamilyen gyomorbetegség gyötri őket.

Mérleg

Művészi hajlammal megáldott személyiség vagy, szereted a bohém, kicsapongó életet. Hajlamos vagy a káros szenvedélyekre, éppen ezért veszélyben lehet az érrendszered egészsége. Ha jobban odafigyelsz magadra, akkor akár 100 évig is elélhetsz.

Hirdetés

You may also like