Home Ezotéria 2017 december havi horoszkóp: ezért lesz fontos mindenki életében az év utolsó hónapja!

2017 december havi horoszkóp: ezért lesz fontos mindenki életében az év utolsó hónapja!

by Krisztina

2017 hamarosan lezárul, de a december minden csillagjegy életében egy fontos időszak lesz. A hónap elejétől egészen a hónap és az év utolsó napjáig jelentős dolgokban lesz részünk, amik nagy hatással lesznek nem csak a 2018-as évünkre, de az egész életünkre is!

 

Nyilas

Szerelem: Nyilasként imádsz arról prédikálni karácsony környékén, hogy csak az a fontos, ami a felszín alatt van… – idén azonban nagy kiadásokba vered magad is szerelmed ajándékainak kiválasztásakor, hogy ezt lehessen emlegetni a jövő esztendőben. Decemberben állandóan jókedvű és aktív leszel, ami harmonikus napokat ígér meglévő vagy most induló kapcsolatodban is. Ha szingli vagy, tartsd nyitva a szemed, ne halogasd a találkát azzal a jóképű idegennel, aki már sokadjára próbálkozik!
Munka: Pénzügyi szempontból nem kell túlságosan korlátoznod magadat. Bár Jupiter óv a túl sok luxus és nagyvonalúság utáni vágytól, az Uránusz jó lehetőségeket kínál néhány spontán üzleti lehetőség megteremtésére és a babérok gyors bezsebelésére.

Kos

Szerelem: A december kedvenc időszaka természetesen a karácsony, ennek legjobb része a zsákmány megszerzése – más jegyek ezt egyszerűen ajándékvásárlásnak neveznék, nálad azonban vadászathoz hasonló hadjáratot jelez, főleg, hogy kedvesedet meglepd valami extrém dologgal, mert le akarod őt venni a lábáról. Szingliként kicsit elmélázol, s még nem tudod, melyik irányba akarsz továbbindulni 2018-ban. Magány vagy társ? Ez kérdés? Legkésőbb szilveszterkor összefutsz valakivel, aki nem hagy békén, amíg be nem adod a derekad.
Munka: A munkahelyi ügyeket képes vagy nagyszerűen kézben tartani, és kész vagy a felelősségvállalásra is. Azért figyelj arra, hogy túl sok plusz munkát ne sózzanak rád, és tetteidet megfelelően honorálják, különben nem sok kedved lesz jövőre is itt robotolni!

Bika

Szerelem: Imádod a várakozással teli ünnepek előtti és közti időszakot is, főleg, ha tényleg megtalálod mindenkinek azt az ajándékot, amiről álmodozik. Partnereddel most a hetedik mennyországban jártok, nincs okod rá, hogy a kisebb problémákat felfújd! Szingliként szeretnél a középpontba kerülni, és igen sok időt tölteni hasonszőrű csinos pasik között. Semmi baj, most van bőven időd párt találni a nagy évközbeni hajtást követően!
Munka: Pontosan tudod, hogy mire vagy képes, és azt is, mit kell ezért megtenned. Viszont leginkább az elismerés ízére vágysz igen mohón, no és jogosan. Mindegy, hogy mibe vágod a fejszéd, a csillagok melletted állnak, és a nagy munkasiker sem várat már sokáig magára.

Ikrek

Szerelem: Te aztán tudod, hogy mi a lényege az ünnepeknek! Még hogy éneklés és mise! Dehogy is! Ide neked a sok lámpással, sülttel és persze a süteményekkel, no meg a szenvedélyes estékkel, amit párod nagyon fog élvezni! A partnereddel kapcsolatban abba a fázisba értél, mikor a tempót nem kell visszafogni, sőt… A párkeresők számára nincs probléma, mely megakadályozná őket abban, hogy hódítsanak bárhol, ahová csak meghívták őket.
Munka: Elgondolkoztál a közeli és távoli jövő lehetőségein? Arra is rádöbbentél, hogy korlátaidat le kell rombolnod? Most jött el az ideje, hogy bejelentsd főnöködnek továbbtanulási céljaidat, és ne hagyd, hogy önző módon bármiről lebeszéljen!

Rák

Szerelem: Nyolcfogásos menü, apró figyelmességek, udvariasság és máris minden simán halad majd kedveseddel, egészen a még mélyebb érzelmekig! Érdemes beszerezned néhány fagyöngyágat, mert a pároddal itt megejtett csók akár eljegyzést is vonhat maga után! A szinglik egy hullámhosszon lesznek mindenkivel, ők azonban csak a prédára lesnek, és keresik a velük való testi kontaktust is. Nem hiába, ami késik, nem múlik!
Munka: Mindig kész vagy a sikerért sok energiát, időt és kreativitást befektetni. Gondoskodj arról, hogy senki ne nézzen át rajtad, hanem vegye tudomásul, hogy te igenis keményen dolgozol, és ideje, hogy elismerje tetteidet! Decemberben sokakat magad mögé utasíthatsz!

Oroszlán

Szerelem: A december sok feszültséget hoz, főleg mert nem tudod, hányadán állsz kedveseddel. Aztán, ahogy telik az advent, párod lesz az, aki rendezi néhány szóval és tettel gondolataid kuszaságát, s rá kell majd jönnöd, hogy mennyire rajong érted. A szinglik másképp közelítik meg a szerelem világát, megpróbálnak kivételesen romantikus és szép atmoszférát teremteni, ahol a most megérkező udvarló nagyon jól fogja magát érezni.
Munka: A Merkúrnak köszönhetően felnéznek rád, még azok is, akik eddig megpróbáltak elnyomni vagy semmibe venni. Ennek azonban itt is volt már az ideje! Környezeted pontosan látja, rengeteget nyújtottál minden téren idén. Most végre hátradőlhetsz, legalábbis január elejéig!

Szűz

Szerelem: Tudod, hogy egész évben akkor voltál csak családod körében, ha semmilyen más buli nem adódott. Légy most egy kicsit belátóbb, és tegyél meg mindent azért, hogy legalább szenteste családi körben légy, persze pároddal együtt, akivel már előre eltervezed a közös ünnepeket és most hajlandó vagy egy régi vágyát – a fa alatti szeretkezést – is megvalósítani. A szinglikben tombolnak a hormonok, melyeket az év végi bulikon aztán teljesen szabadjára engedhetnek!
Munka: Bár a munkahelyeden és környezetedben több évbúcsúztató partit is tartanak, neked legfeljebb csak egyhez vagy kettőhöz lesz kedved, hisz a karácsony fontosabb! No és mikor terveznéd meg a jövő évi karriertematikádat, ha nem decemberben?

Mérleg

Szerelem: Bizony, számodra még decemberben is süthet a nap, ha hallgatsz a jó szóra és nem gubózol be téli depresszióra hivatkozva! Mondj igent minden partimeghívásra, sok csillogással és glóriával! Kedvesed szerencsére szintén nem akar otthon ücsörögni, szóval irány a hó és a vidám bulik – együtt! A szingliknek az ajándékok utána kajtatás közben adódnak a legjobb flörtlehetőségek! Karácsony táján kissé mindenki szentimentális lesz, ki tudja, mi kerekedik ebből az ismeretségből?
Munka: Decemberben a sok buli mellett a karriered is izgatni kezd, még nagyobb hangsúlyt fektetsz a csapatmunkára és igen eredményesen veted be szaktudásod is a jó cél érdekében. Ez a viselkedés felkelti a kollégák és főnököd figyelmét is, el lesznek ájulva tőled.

Skorpió

Szerelem: Őrülten lobog benned a vágy minden iránt, amibe élvezettel fogsz????. A karácsony és a vele járó előkészület teljesen magával ragad, szenvedélyed nagy lángon lobog. Mindegy, hogy mi lesz ünnepekkor, csak nagyot szóljon és legyen pikáns, akár egy chilis étcsokoládé! Mottód: mindent, vagy semmit! – akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, most nem hagysz nyugtot kedvesednek vagy a kiszemelt idolnak!
Munka: Szeretnél kipróbálni valamit, főleg most decemberben, amikor mindenki tervezgeti a jövő évet is! Mivel mindig készen állsz a szokatlan feladatokra, keress magadnak megvalósítható álmot! Elsajátíthatnád például egy új számítógépes program kezelését!

Bak

Szerelem: Az idei ünnep sok kérdőjelet hoz életedbe, egyik pillanatban felesleges pénzkidobásnak tűnik, másnap már beleveted magad az ajándékvásárlásba, mert valami egész extrém dolgot tennél a fa alá kedvesed számára. Vedd figyelembe, hogy partnerednek nagyon fontos a közösen eltöltött idő, ezért a bulikat félretolva őt helyezd középpontba! A szinglik a szilveszteri partira várnak egész decemberben, s már tudják is, hogy ki az, akit biztosan elhívnak!
Munka: Nem kíméled magad, most tényleg nagy intenzitással látsz neki elmaradt munkáidnak, s szerencsére sok mindent be is fejezel az év végéig. Emellett észreveszed azt is, melyik kollégád szorul segítségre és nem vagy rest segítő kezet nyújtani neki a bajban.

Vízöntő

Szerelem: Nálad aztán dörömbölhet a Mikulás, de még a Jézuska is, mert csak süket fülekre találhatnak mind a ketten. Szerencsére a szerelem és a csodás érzelmek minden pillanatban megpuhítanak, s egy kicsit hajlandó vagy elmerülni a lampionos, vásározós, forralt boros forgatagban. A szinglikkel egyetemben a párban élőknek is a szilveszter a decemberi highlight, ahol aztán kitombolhatják magukat, s jól indul az újév!
Munka: A hónap közepétől egy kissé hektikusabb időszakra számíthatsz, főleg pénzügyi szempontból. Az elsőrangú feladatokat vedd előre, a többi ráér talán jövőre is! Néha te is megengedhetsz egy kis lazítást, most senki nem fogja ezt számon kérni rajtad.

Halak

Szerelem: Még hogy adventi koszorú? Ugyan már! Az idén fehér műfenyőt állítasz, és kék lámpással aggatod teli. Még szerencse, hogy mázlid lesz, mert kedvesed minden őrültséged ellenére is melletted áll, akár csak Jupiter, azt üzenve, hogy minden egyértelmű és tisztázott köztetek. A szinglik számára bátorság ajánlott, hogy merjék vállalni magukat! Nincs szükséged álarcokra ahhoz, hogy a most felbukkanó fiút egyből levedd a lábáról.
Munka: Az Uránusznak köszönhetően pozitív hónap következik, pénzügyileg és karrieredben is minden jól halad előre. Kiváló időszak ez arra, hogy meghozz egy fontos, a jövőt érintő döntést is! A hirtelen beérkező külföld felé mutató ajánlatra se mondj nemet!

Hirdetés

You may also like