Home Ezotéria 2017. 06. 09. Tízmilliószoros nap – így vonzd be az életedbe a pénzt ezen a napon!

2017. 06. 09. Tízmilliószoros nap – így vonzd be az életedbe a pénzt ezen a napon!

by Zsani

A 10 milliószoros napoknak mindig különlegesek, hiszen hatalmas energiák vannak jelen ezeken a napokon. Egy évben 4 ilyen nap van ezek a tibeti hagyományoknak megfelelően az úgynevezett tibeti „Nagy” Buddha napok dátumaival azonosak.

Szeretném megosztani, hogy miként tudják használni a 10 Milliószoros teremtő napokat pénzbevonzásra és az anyagi helyzetük fellendítésére.
A legfontosabb, hogy negatív energiáktól és gondolatoktól mentesnek kell lennünk!
Mivel minden cselekedet és gondolat (pozitív és negatív egyaránt) 10 milliószoros erővel hat,ezeken a napokon különösen figyelnünk kell arra,hogy mire gondolunk és mit mondunk ki szavakkal valamint,hogy mit teszünk meg tettekkel. Teremtsünk jó gondolatokat, cselekedjünk pozitívan.

A másik fontos dolog, amit mindenkinek tudnia kell, hogy addig, amíg bármilyen szinten az életünkben található negatív, blokkoló energia (rontás,átok,blokk,kötés stb) semmilyen teremtés és mágia nem fogja tudni kifejteni a hatását. A tisztítás nagyon fontos előkészület tehát bármilyen teremtésről is legyen szó.
A 10 Milliószoros napokon való pénzteremtéshez mindenképpen egy zöld színű gyertyára lesz szükségünk. Emellé, akinek rendelkezésére áll egy fehér gyertyát is meggyújthat. Nagyon fontos, hogy ezek szálgyertyák legyenek. Nem teamécses, nem tömb gyertya stb.

Mindkét gyertyába karcolja bele a teljes nevét és a születési dátumát. Ezután mindkét gyertyát emelje a szívéhez és vegyen 3 mély levegőt, majd lassan fújja ki. Eközben a gyertya átveszi a saját energiáit és így még személyre szabottabb lesz a pénzvonzás.

A zöld gyertyát helyezze egy tál közepére. A gyertya köré az összes aprópénzt, amely a pénztárcájában található tegye a gyertya mellé. Először a fehér gyertyát gyújtsa meg. Miután ez megvan mondja el a gyertya lángjába háromszor a következőt : „Kérem az Univerzum védelmét,segítségét és áldását!”

Ezután a zöld gyertyát a fehér gyertya lángjával gyújtsa meg. Ha már mindkét gyertya ég,vizualizálja és lássa magát bőségben,gazdagságban és nyilvánítsa ki (akár képekben,akár kimondva),hogy mi az amit szeretne az anyagi helyzetében. Szánjon rá időt nyugodtan. Ha úgy érzi befejezte,akkor mondja el az alábbiakat : „A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. A pénzt mindig bőségben előtudom állítani. Köszönöm az Égiek segítségét! Köszönöm a 10 Milliószoros nap energiáját!”

Mindkét gyertyát hagyja teljesen elégni. A gyertyacsonkot nem kell megőriznie, hiszen a kérése,kívánsága már jelen van az univerzumban.

Nagyon fontos,hogy már ott van a tudatunkban és az életünkben ez az energia. Érdemes tehát nyitott szemmel járni mostantól is kihasználni a lehetőségeket, hiszen kértük az anyagi helyzet javulását. És ugye mindenki tudja : „Ha kéritek,megadatik!”

Ne feledje! Bármit, amit ezen a napon tesz 10 milliószoros erővel hat.

Forrás

Hirdetés

You may also like