Home Divat 10 ruha, amit soha ne viselj esküvőn, mert nagyon ciki!

10 ruha, amit soha ne viselj esküvőn, mert nagyon ciki!

by Krisztina

A nyár abszolút az esküvők és a lakodalmak időszaka, amikor már jó előre azon görcsölnek a nők, hogy mit vegyenek fel.

Az a tény igaz, hogy ezen a napon a menyasszonynak kell a legszebbnek lennie, azonban a nők ilyenkor hatalmas dilemmában vannak, hogy mit szabad és mit nem, mi a trendi és mi nem ilyenkor. Adunk egy kis segítséget, amit semmilyen körülmények között se vegyünk fel, ha nem szeretnénk nagyon cikis helyzetbe hozni magunkat!

  1. Fehér csipke ruha

Ezt mindenképp kerüljük, ugyanis nem csak a menyasszonnyal szemben lehet kellemetlen, hanem akár az egész násznép un-szimpátiáját kiválthatjuk ezzel a döntéssel. Helyette válasszuk a színes változatát a csipkének, azzal nincs semmi gond!

gallery-1467390493-all-white

2. Szürke

Ezzel a színnel csupán annyi gond van, hogy a legkisebb izzadás is azonnal meglátszik rajta, ami egy nő esetében nagyon ciki lehet.

gallery-1467390560-sweats

3. Melltartó

Célszerű kerülni minden olyan ruhaválasztást is, ami bármit is megmutat a melltartónkból!

gallery-1467390608-untitled-2

4. Erős smink

Hiába viselünk színes és vidám ruhát, semmiképp ne próbáljuk meg az összes színt felvinni az arcunkra is! Nagyon ciki!

gallery-1467390664-clown-makeup

5. Állatmintás ruhák

A divat szakértők szerint nagyon ízléstelen és ciki megjelenést mutat egy esküvőn az állatmintás ruha választás. Válasszunk helyette valamilyen lágyabb mintát.

gallery-1467390921-animal

6. Papucsok

Bár nagyon sok csinos és elegáns papucs kapható már, de egy esküvőre mégse ezt válasszuk! Ha nem bírja a lábunk a magassarkút, egy ízléses szandál még mindig jobb választás lehet!

gallery-1467390976-flip-flops

7. Rövid ujjú ing

A férfiak körében sem túl tanácsos az ingek terén a rövid ujjú fazont választani, legalább is a ceremónia és a vacsora végéig semmiképp!

1467391058-sleeves

8. Fekete ruha

Bármilyen célunk is legyen a fekete ruhával, hihetetlenül bunkó és ízléstelen dolog valaki legboldogabb napján fekete színbe borulni.

fekete ruha

9. Neon szín

Bár nagy divat az utóbbi időben, ezen az alkalmon mégis cikis neon színű ruhába bújni. Válasszuk a természetes, natúr változatát a színnek.

gallery-1467391331-neon

10. Flitteres, csillogós

Bár egy nő szeret csillogni és kitűnni a tömegből, egy esküvő esetében mégse ezt válasszuk! Ne felejtsük el, nem egy diszkóban vagy egy estélyen vagyunk!

gallery-1467391375-silver

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .