Home Ezotéria 10 jele annak, hogy “mérgező” emberekkel vagy körülvéve! Menekülj tőlük!

10 jele annak, hogy “mérgező” emberekkel vagy körülvéve! Menekülj tőlük!

by Brigitta

Éppúgy, mint a levegőben, a vízben, vagy az élelmiszerekben lévő méreganyagok, bizonyos emberek ugyanúgy toxikus hatásúak, és maradandó sérüléseket vagy károkat okozhatnak bennünk – és rajtuk sajnos nincsen figyelmeztető címke!

Honnan ismerhetjük fel őket és mire vigyázzunk?

10 tulajdonság jellemzi őket

  1. Arrogancia

Van egy nagy különbség az önbizalom és az arrogancia között. Az önbizalom inspiráló, az arrogancia megfélemlítő. Az arrogáns emberek mindig mindent jobban, ha nem a legjobban, és felsőbbrendűnek érzik magukat másokhoz képest. Soha nem fognak tapsikolni az önbizalmad láttán, mert az zavarja az arroganciájukat.

  1. Áldozat típus

Az egyik legveszélyesebb típus, aki körülöttünk lehet, az örökös áldozat. Az örökös áldozatok mindig csak a saját problémájukat nézik, és mindig másokat okolnak értük, kezdve az esztelen főnöküktől, az érzéketlen, szeretet nélküli szülőkig. Soha nem uralják a saját életüket, nem vállalnak felelősséget.

  1. Kontroll

A kontrolláló emberek mindent tudnak és mindent a legjobb módon csinálnak. A felszín alatt általában nagyon bizonytalanok, de amíg körülötted vannak, soha nem lesz esélyed, hogy hallasd a hangodat vagy saját magad csinálj valamit.

  1. Féltékenység

A féltékenységgel „megáldottak” soha nem elégedettek azzal, ami van, és soha nem tudnak boldogok lenni vagyis együtt örülni, ha a másikkal valami jó történik. Nem tudják értékelni amit a másik elér, vagy például feljebb lép mondjuk a ranglétrán, mert úgy érzik, hogyha valami jó történik, annak velük kellett volna megtörténnie.

  1. Hazudozás

Amióta emberek élnek a Föld nevű bolygón, azóta vannak és lesznek olyanok, akik hazudnak. A krónikus hazudozók azért (is) károsak, mert soha ne tudhatjuk, hogy mit hihetünk el nekik, ezért nem számíthatunk az ígéreteikre, és nem bízhatunk a szavaikban sem. Hazudni fognak nekünk másokról, és másoknak rólunk.

  1. Örök negatív

Bizonyára van körülöttünk legalább egy olyan valaki, aki mindig dühös, vagy sértődött valami miatt és állandóan gyanakszik valamire. Ez a negativitás tönkreteszi a kapcsolatokat, és ha túl sok időt töltünk ilyen emberekkel, simán érezhetjük úgy, hogy az egész élet egy nagy szívás.

  1. Kapzsiság

Valamennyire a kultúránk részét képezi, hogy aki többet akar, az többet is fog elérni és több pénzt fog keresni. Egy bizonyos mértékig ez a fajta vágy és ambíció még jó is lehet. Akkor válhat mérgezővé, ha valakinél nincs határ, mert mindent magának akar, az életének középpontjában csak az van, hogy mi az övé és mi nem, vagyis amikor a birtoklás válik elsődlegessé.

  1. Ítélkezés/minősítés

Óriási különbség van a vélemény és az ítélkezés között. A vélemény lehet objektív és megkülönböztetésen alapuló, miközben az ítélkezés gyakorlatilag semmi más, csak kritika. Az ítélkező embereknél gyakori, hogy gyorsan vonnak le következtetéseket. Nem kifejezetten jó hallgatók vagy /és kommunikátorok.

  1. Pletyka

Az előszeretettel pletykálók úgy látják magukat, mintha tartalmas beszélgetéseket folytatnának valakiről és információt cserélnének. Teszik ezt úgy, hogy felülemelkednek a bizonytalanságukon és nem tesznek különbséget a spekuláció és a tények között. Kevés dolog van, ami pusztítóbb ennél.

  1. Jellemtelen

Amikor valakiből hiányzik a tisztesség és az őszinteség – amikor a csalás, a hazugság, a pletyka, a manipuláció, és a kapzsiság, a normáinak részét képezi, – kevés dolog van, amit nem fog megtenni, ha el akar érni valamit. Ha úgy éli meg, hogy a másik akadályozza, akkor mindennel üldözni fogja, amit csak talál.

Hirdetés

You may also like