Home Érdekes! 10 figyelmeztető jele,hogy a szakítás küszöbén álltok!

10 figyelmeztető jele,hogy a szakítás küszöbén álltok!

by Zsani

A párkapcsolatok mindegyikét eléri egy ponton a változás. Érzelmi intenzitásában egy más szintre lép az együttlét, a másik felfedezésének helyébe az ismert megszokottsága lép, s legtöbbször a hétköznapok jellemzik a napok egymásutánját.

Ez persze nem feltétlen jelent rosszat, az érzelmek kihunyását, unalmat, érdektelenséget, értelmetlenséget, szeretetnélküliséget. Sőt. Többek szerint ez az a szakasza a kapcsolatnak, amikor eldől, hogy két ember lehet-e jó társ, partnerek a mindennapos apró-cseprő ügykezelésben, s tudják-e még úgy kívánni a másikat, mint amikor a szenvedély irányította első hetek izgalma, homályosította be tiszta gondolkozásukat, puszta létüket.

Hogy mégis mi oldatja szemünkön a hályogot, s ébreszthet a Csipkerózsika-álomból? Hát erre adunk most tippeket: mondjuk 99%-os valószínűséggel, ha a pasid viselkedésére ismersz az alábbiakban, már kezdhetsz aggódni, mert bizony egyedül vagy ebben a „párkapcsolatban”.

 1. Elmarad a reggeli ébredésénél az ölelés, a Jó reggelt!-puszi. Esetleg tőled jól eltávolodva ébred, szinte ordít a közös ágyban a félméteres távolság közöttetek. Nem közeledik, nem simogat, a fürdőszobába irányozza magát.

2. Hosszabb ideje nem tesz célzást sem egy közös zuhanyzásra, sem egyéb extra hancúrra. Nem érzed magadon egyértelmű pillantását, ha a forró zuhanytól kipirulva ott állsz előtte.

3. Elfelejti a tegnap megbeszélt közös programot, s meglepődve néz rád, ha figyelmezteted.

4. Elmaradnak az apró meglepetések, ajándékok, (nyilván nem minden napról van szó), az “örömet akar szerezni neked”-üzenetű apróságok.

5. Nem érdeklődik a napod, a hangulatod iránt. Alig figyel, ha egy személyes problémát, konfliktust ecsetelsz. S ha visszakérdezel, kiderül, csak fél füllel volt jelen, míg te meséltél.

 6. A születésnapok, névnapok s egyéb alkalmak rutinszerű kötelességből ajándékozássá sivárulnak. (A kedvenc virágod, vágyaid már nem fontosak.)

7. Egyre többet zsörtölődik, kritizál, elégedetlenkedik. Összehasonlítgat másokkal. Nemegyszer durcás, sértődött, hisztizik. (Nemcsak nőkre jellemző ám ez.)

8. Érdektelenné válnak az egykor közös célok, nem partner a jövőépítésben, vagy épp ellenkezőleg: halad valami felé, csak te nem érzed egy ideje, hogy bármi közöd lenne ehhez az egykor együtt álmodott holnaphoz.

9. Megakad a szeme más nőkön. Dicséri az új kolléganőt, észreveszi a barátnőd szép  lábát. Kimaradozik a „haverokkal”, esténként a szexcsatornára kapcsolgat.

10. A szex rutinszerűvé válik, ösztönből kielégítés legtöbbször a saját örömére és gyönyörére. Egyre rövidebb az előjáték, s már nem is érdekli, hogy volt-e orgazmusod, jó volt-e neked is az együttlét.

Hirdetés

You may also like

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .