Home Érdekes! Vezetés közben mobilozó sofőröket kérdeztek, aztán érkezett valaki és mindenki elsírta magát!

Vezetés közben mobilozó sofőröket kérdeztek, aztán érkezett valaki és mindenki elsírta magát!

by Krisztina

Ha megnézed ezt a videót, te sem telefonálsz többé vezetés közben! Ma már büntetést von maga után, ha valaki kézben tartott mobiltelefonnal vezet. Nem hiába! Az egyik legveszélyesebb dolog, amiből sajnos nagyon sok baleset adódik.

Bár ez egy örök probléma és minden sofőr pontosan tisztában van azzal, hogy milyen veszélyekkel járhat ez, nem is beszélve arról, hogy emberek életeivel játszunk egy üzenet írás, egy e-mail írás, vagy egyéb más ok miatt.

A ceglédberceli tragédia sok ember figyelmét felkeltette és talán nagyon sok mindenkiben fel is ébresztette a lelkiismeretet.

Előkerült most a napokban egy videó, ami másodpercek alatt képes ráébreszteni mindenkit arra, hogy mit tesz valójában akkor, amikor vezetés közben mobiltelefont vesz a kezébe.

Egy kísérletnek vetettek alá néhány férfit és nőt, akiknek mesélniük kellett arról, hogy miért mobiloznak vezetés közben. Ezt követően mindenkihez érkezett egy váratlan vendég, amitől mindenkinek elakadt a szava és könnyekben törtek ki abban a percben!

 

Hirdetés

You may also like