Home Érdekes! Végre: Gyönyörű fotón a pici. Édesapja karjaiban Kulcsár Edina újszülött babája

Végre: Gyönyörű fotón a pici. Édesapja karjaiban Kulcsár Edina újszülött babája

by Krisztina

Csodás szavakkal beszélt az apaságról.

Kulcsár Edináék nagyon várták már kisfiukat. Medox baba császármetszéssel érkezett a világra. Apukája a karjaiba fogta és leírta milyen érzés átölelni kisfiát:

Szabó-Kulcsár Medox! Korábban azt hittem, hogy tudom mi az igazi öröm és boldogság, de belátom tévedtem. Leírhatatlan érzés a kisfiamat a kezemben tartani!

Húzta halasztotta, nem akart jönni, így végül nem minden úgy történt, ahogy azt mi előre elterveztük, de a legfontosabb, hogy anyukája és ő is tökéletesen rendben vannak!

Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy velünk együtt, ilyen sokan vártátok a mis kis csodás kisfiunk születését!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤ Szabó-Kulcsár Medox ❤ Korábban azt hittem, hogy tudom mi az igazi öröm és boldogság, de belátom tévedtem. Leírhatatlan érzés a kisfiamat a kezemben tartani!☺️ Húzta halasztotta, nem akart jönni, így végül nem minden úgy történt, ahogy azt mi előre elterveztük, de a legfontosabb, hogy anyukája és ő is tökéletesen rendben vannak! Ezúton is nagyon szépen köszönjük, hogy velünk együtt, ilyen sokan vártátok a mis kis csodás kisfiunk születését! 🙏🏼

András Szabó (@csut.i) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️Az első közös képünk❤️ Rengetegen gratuláltatok privát üzenet formájában, amit ezúton is nagyon szépen köszönünk.😇 Különböző okokból kifolyólag nem tudtuk veletek azonnal megosztani a legnagyobb örömünket, amit mi is rettenetesen sajnálunk, de szerencsére ez nem volt ráhatással arra, hogy egy csodálatos és egészséges kisfiunak tudtam életet adni.❤️❤️❤️ Sokan írtátok, hogy biztos valamilyen újságban fog megjelenni a hír. IGEN! Ez így is történt. A közszereplők elég jelentős százalékát éri az a megtiszteltetés, hogy felkérik őket, hogy ilyen-olyan megjelenésekben legyenek partnerek, főleg akkor ha azt látják, hogy bizonyos hír nagyon is megmozgatja az embereket. Medox esetében ez így is történt. 🙏🏼 Nem gondolom, hogy a magazinok valamilyen mumusok lennének. Pont ezeknek a lapoknak köszönhető, hogy Ti, vagy akik kíváncsiak a részletekre, azok maradéktalanul informálódni tudnak. A mi esetünkben a ma megjelenő Story magazinban találjátok a részleteket. Mégegyszer köszönjük a sok gratulációt és a megértést. NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!🙏🏼👶🏻❤️

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like