Home Érdekes! Valkó Eszter drámai bejelentést tett a terhességével kapcsolatban

Valkó Eszter drámai bejelentést tett a terhességével kapcsolatban

by Krisztina

Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves műsorvezető, aki lombikprogrammal esett teherbe.

– Magyarországon fogok szülni, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Egyrészt azért, mert lombikbaba, másrészt pedig 35 éves elmúltam már – árulta el az atv.hu riportjában Valkó Eszter (44), aki május elején költözik vissza Hollandiából, ahová a férje munkája miatt költöztek ki.

– A szülés után hat hétig itthon leszünk, amíg megerősödik a baba immunrendszere, utána megyünk vissza – tette hozzá a műsorvezető, aki természetesen már alig várja, hogy világra jöjjön a kisfia.

Valkó Eszternek és kedvesének, Péternek nagyon hosszú utat kellett megtenniük, hogy megvalósuljon a gyerekálmuk. A műsorvezető ugyanis természetes úton nem tudott teherbe esni, emiatt teljesen összeomlott. Szerelmének azt is felajánlotta, hogy ha apa akar lenni, akkor keressen magának másik párt, de végül a baba utáni vágy erősebbnek bizonyult, így belekezdtek a lombikprogramba. Ám ezután sem lett könnyebb a dolguk, sokszor kellett kudarccal szembesülniük.

– Az orvosok mindig azt mondták, ez nem betegség, nem kell vele foglalkozni, ezért ahogy megvolt a beavatkozás, mentem is dolgozni. Ezúttal viszont pihentem, olvastam, feküdtem, még párnát is tettem a csípőm alá, hogy a pici biztosan megtapadjon. És csodák csodájára, valóban sikerült! Elengedtem minden terhet, és csak magamra, magunkra koncentráltam – mondta korábban a Best magazinnak Valkó Eszter.

Forrás:blikk.hu

Hirdetés

You may also like