Home Érdekes! Válassza ki e férfiak közül az önnek szimpatikusat, és egy másik oldalról fogja megismeri önmagát

Válassza ki e férfiak közül az önnek szimpatikusat, és egy másik oldalról fogja megismeri önmagát

by Krisztina

Közülünk mindenkinek másmilyen típusú férfi tetszik. Van, akinek a gyengéd, van akinek pedig pont az ellentéte, azaz a férfias.

Mindannyian tudjuk, hogy az életben nagyon nehéz rátalálni az tökéletes emberre, főleg az eszmei férfira. Ezért filmekben és sorozatokban keressük a szívünknek kedves férfit.

Ezekben ők mindig „elegánsak és jól ápoltak” és mi persze ilyennek is képzeljük el a számunkra ideális  partnert. De ki is gondolna arra, hogy a választásunk sokat elárul magunkról is?

Kész ellenőrizni ezt?

Egy kis játékra invitáljuk önt, válasszon egyet az alábbi férfiak közül, azt aki önnek a legjobban tetszik.

Kettőt nem lehet választani, válassza azt, aki a legjobban tetszik.

Ha nem tudott közülük választani, akkor is olvassa el végig a cikket, mert igazán valami érdekeset fog megtudni önmagáról. Akkor most válassza ki az önnek legjobban tetsző férfit és olvassa el a válaszokat lejjebb.

Íme, a válaszok!

Készen áll!?

Richard Gere a “Micsoda nő” című filmből

Természetesen ön a férfiban az észt és a hűséget díjazza. Ez a legfontosabb önnek egy férfiban. Önnek a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban. Ön azon nők közé tartozik, akik egy életre lesznek szerelmesek. Nincs hűségesebb nő azoknál, mint  akiknek ez a típusú férfi tetszik.

Gyengéd, őszinte, nem hiszékeny és a partnerének ki kell érdemelnie az ön bizalmát. Pontosan az ilyen nők állnak a sikeres férfiak mögött.

Pavel Priluchny – az átnevelt rossz fiú a ” Silver Spoon ” sorozatból

Ön teljes szívéből képes szeretni, kitűnő háziasszony és imádja a gyermekeket. Viszont a férfiak nagyon hamar hozzá tudnak szokni a jóhoz, és egy idő után nem fogják kellően értékelni az ön erőfeszítéseit. Kár, hogy nem értékelik önt! Mert ha egy ilyen nő, mint ön, egy olyan férfival találkozik, aki tudja önt értékelni, akkor ön mindenre képes… Ilyen esetben ön kivirágzik, és még a legegyszerűbb öltözetben is ragyogni fog.

Ön romantikus alkat, és a párkapcsolatban igazi boldogság vár arra a férfira, aki ezt értékelni tudja önben.

Burak Ozchivit – a török TV-sorozatok népszerű hőse

Ön nagyon karizmatikus nő, erős karakterrel. De nem szereti kimutatni érzelmeit, olyan férfi mellett szeret lenni aki erősebb önnél. Szenvedélyes, őszinte, aki magára vonja a férfiak tekintetét, és olyan típusú férfit szeretne maga mellé, mint amilyen ön. A kapcsolatban azt szeretné, ha egy férfi képes felelősséget vállalni.

Az ilyen típusú nők fiatal korukban gyakran megégetik magukat, mert náluk sokkal gyengébb férfiba lesznek szerelmesek, akivel a későbbiekben sokat szenvednek.


Vyacheslav Tikhonov a „Tavasz 17 pillanata” című szovjet sorozat főhőse

Olyan férfit keresel, aki még a széltől is óv. És általában meg is találod őt. Sok mindent megbocsájtasz és elfogadsz, de ha egyszer kiderül, hogy megcsalt, akkor soha többé sem bocsátasz meg neki, még ha ezek után együtt is maradnátok.

„ A nyugodt családi légkör ami fontos!” mondják az olyan nők, akik ezt a típust szeretik. Pedig a nyugodt légkör a nők érdeme. Mert képesek minden fajta párkapcsolati konfliktust megoldani.

Ha egyik sem tetszett önnek

Ön az őszinteségnek a híve a párkapcsolatban. Ön nem azon  a nők közé tartozik, aki képes éveket együtt élni szerelem nélkül. Szereti a fejlődést és szeretné ha, partnere önnel együtt fejlődne. Szereti az érdekes férfiakat, akik tudnak bánni a nőkkel és adnak magukra.

Néha átgondolatlanul cselekszik és furcsa dolgokra képes, de végül minden jóra fordul. Ön egy kicsit boszorkányosabb, mint a nők általában.

Forrás:ketkes.com

Hirdetés

You may also like