Home Érdekes! Vajna Tímea: “Beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam!”

Vajna Tímea: “Beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam!”

by Krisztina

Az özvegy eddig tudatosan nem adott egyetlen sajtóterméknek sem interjút, hivatalos eseményeken is ritkán jelent meg, legutoljára április végén, a Ma­gyar Filmhét 2019 díjátadó gáláján, ahol szemmel láthatóan igen megviseltnek tűnt.

Timi azonban most megtörte a csendet: Gönczi Gábor megkeresésére igent mondott, és beengedte a Té­nyek stábját az otthonába, ahol exkluzív interjút forgattak arról, hogyan is él most. A beszélgetést hatalmas várakozás elôzi meg, az eddig napvilágot látott előzetes szerint a fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel mesélt a mostani élethelyzetéről.

– Vagy a házban maradok, vagy az utcára megyek kábé – hangzott el a sokkoló kijelentés a ma esti Tények első adásának beharangozójában. A Borshoz a megrendítő interjúból további exkluzív részletek jutottak, melyekből kiderül, hogy a korábban a férje által minden jóval kényeztetett Timi anyagi helyzete alaposan megváltozott.

– Itt volt a zongora, rajta a képek a fiáról, a barátokról… csak anyagilag most elég rossz helyzetben vagyok, el kellett adni – mondta sírva, majd hozzátette: és muszáj valahogy lezárjam a múltat, és aminek mennie kell, menjen.

Az egykor mosolygó lány a teljes felvétel alatt könnyeivel küszködött, és mint kiderült, meggyötört lelkiállapota legyengítette a szervezetét is.

– Hazajövök és nincs itt, mert felmenni aludni borzasztó rossz, beveszem az altatót meg a nyugtatót is, kiütöm magam – vallotta be őszintén Vajna Tímea az interjúban.

A megrázó beszélgetést a Té­nyek műsorvezetője, Gönczi Gábor készítette, aki több mint két évtizedes profi műsorvezetői és riporteri karrierrel a háta mö­gött nem szégyellte bevallani, hogy a beszélgetés alatt ő is az érzelmeivel küzdött.

Hirdetés

You may also like