Home Érdekes! Újabb fejlemény VV Fanni eltűnésében! Ezért tűnt el a lány?

Újabb fejlemény VV Fanni eltűnésében! Ezért tűnt el a lány?

by Krisztina

Újabb fejlemények derültek ki VV Fanni eltűnésével kapcsolatban, az ismeretlen férfiról -akit a rendőrség Fanni eltűnésével gyanúsít- ugyanis meglepő információk derültek ki.

A Blikk.hu értesülése szerint pár éve voltak együtt néhány hónapot, amikor Fanni kuncsaftokat kezdett el fogadni. Elvileg a lány volt az, aki maga vetett vége a kapcsolatnak.

“Bár a kollégái úgy tudták, hogy a kuncsaftja volt, furcsa volt nekik, hogy Fanni sokat beszél róla. Randizni is voltak nemrég. Meglep, mert külsőre egyáltalán nem az esete ez a pasi. Aztán persze, az is lehet, hogy mivel nagyon kis naiv volt, valamivel hitegette, megvezette őt ” – mesélte a Blikknek Fanni egyik közeli ismerőse. 

A történetről az is kiderült még továbbá, hogy nem rég ismét együtt voltak, egy közös utazást is terveztek, Fanni azonban ismét kidobta a férfit.

Fanni volt párja is megerősítette a hírt, miszerint ők ketten már korábban is kapcsolatban állhattak egymással, a lány eltűnéséről azonban nem tud semmit, ő is csak találgat.

A család és a barátok reménykednek, hogy minél hamarabb lezárul végre az ügy és kiderül az igazság.

Az ismeretlen férfival kapcsolatban pedig elképzelhető lehet a sorozatos kikosarazás okozta érzelmi állapot, ami -talán- vezethetett odáig, hogy valami szörnyűséget tegyen.

A TV2 híradója, a Tények keddi adásában azt közölték, hogy a rendőrök gyanúja szerint a férfi a holttestet a Dunába dobhatta, valamint hogy korábban a férfi autójában vérnyomokat és kötelet találtak. Ezeket még vizsgálják.

 

Hirdetés

You may also like