Home Érdekes! Tóth Vera bombázó lett és már lassan vékonyabb, mint Gabi!

Tóth Vera bombázó lett és már lassan vékonyabb, mint Gabi!

by Judith

A Tóth lányok kétségkívül mindketten nagyon tehetségesek, kiváló énekhanggal vannak megáldva és gyönyörű hölgyek. Verát ugyan jóval teltebben ismerhette meg a nagyközönség, amikor először felbukkant a televízió képernyőin, ám ez már a múlté.

 

Az elmúlt időszakban végigkövethettük Vera folyamatosan kitartását súlyfeleslegének leadásával kapcsolatban. Bámulatos eredményt ért el és lehet itt még nincs is vége. Az idősebb Tóth lány már szinte olyan karcsú, mint húga.

Eddig is látványos volt, a hasonlóság a nővérek között. A lányok le sem tagadhatták volna egymást, viszont most, hogy Vera ilyen szépen lefogyott, néha már jobban meg kell néznünk egy fotót, hogy melyiküket látjuk rajta.

A Tóth lányok szebben tündökölnek, mint valaha és elképesztő formában vágnak neki a hamarosan induló Sztárban Sztár+1 kicsinek, ahol Gabit, mint versenyzőt láthatjuk, Vera pedig a zsűri asztalánál bírálja majd a produkciókat, többek között húgáét is. Izgalommal várjuk!

Vera nemrégiben tett közzé egy fotót Facebook oldalán, ahol láthatjuk szuper alakját. Összehasonlítva a régi képekkel, alig akarunk hinni a szemünknek és szívből gratulálunk neki!

(ripost.hu)

Hirdetés

You may also like