Home Érdekes! Több ezer ember közül csak kevesen látják a lovakat a képen! Neked sikerül megtalálni mindet?

Több ezer ember közül csak kevesen látják a lovakat a képen! Neked sikerül megtalálni mindet?

by Zsani

Már többször is publikáltunk optikai illúzióval kapcsolatos cikkeket. Izgalmas egy furcsa kérdésre megtalálni a választ anélkül, hogy megnéznénk a megoldást. Bár be kell vallanunk, hogy néha elveszítjük a türelmünket és megnézzük a megfejtést.

Az alábbi képek is optikai illúziót tartalmaznak, lovakkal kapcsolatosak. Ha az elsőt sikerült megfejtened akkor gyorsan nézd meg a következőt.

A művész Bev Doolittle 1975-ben készítette ezt a gyönyörű képet, aminek a “Pintos” nevet adta. A lovak szinte beleolvadnak a környezetükbe és egy idő után a képet nézve eszünkbe jut, hány ló is van a képen? Látod őket?

Art USA/Bev Doolittle

Sokan összezavarodnak, nem is tudják hány ló van a képen. De adunk egy jó tanácsot: számold meg a lábakat. Majd az eredményt oszd el 4-gyel és már tudod is!

Art USA/Be Doolittle

Szerinted ez túl könnyű volt? Akkor nézd meg a következőt, melyet Jim Warren készített.

Ennek a képnek a címe: “Hét ló” de egyszerűen hihetetlen mind a 7 lovat segítség nélkül megtalálni. Mi csak egy lovat látunk akkor hol van a többi? Nézd meg lent a választ.

Jim Warren

Jim Warren

Itt van három, ezeket szinte képtelenség megtalálni.

Az ötödik inkább egy körvonal, a jobb felső sarokban van. Látod?

Jim Warren

Ha nem találod a hatodik lovat, fordítsd meg a képet. Most már látod a lovat a kép bal oldalán.

Jim Warren

Az utolsót nagyon nehéz megtalálni és egy másfajta gondolkodásmód is szükségeltetik. A hetedik ló ugyanis nincs a képen…mert már elment és csak a patája nyomait látjuk a homokban!

Jim Warren

Sikerült az összes lovat megtalálnod segítség nélkül? Hányat találtál meg elsőre? Kérjük írd meg a Facebook megjegyzések rovatában és oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hátha ők is megtalálják a lovakat!

Hirdetés

You may also like