Home Érdekes! Tangában mutatta meg magát az Ázsia Expressz csinos sztárja

Tangában mutatta meg magát az Ázsia Expressz csinos sztárja

by Krisztina

Horváth Grétát az Éjjel-nappal Budapestben ismerhették meg a tévénézők, majd azt követően a Bezár a Bazár! című műsorban mutatta meg rátermettségét.

 

A szépség most éppen a horvátországi Rovinj városába látogatott el a nyaralása során, ahonnan egy szívdöglesztő fényképet küldött a rajongóinak. Grétát egyébként ősztől a televízió nézői az Ázsia Expressz műsorában láthatják majd.

„Idén újra hordok bikinit! Nem vagyok sovány… Inkább kerek, de megszerettem magam így. Szeretném, ha mindenki bátran merné önmagát vállalni, mert akkora szabadságot ad, hogy hihetetlen. Van nekem is narancsbőröm, striám, hájam, laza, lógós testrészem. A bikini is bevág itt-ott….Süt a nap, finom az itteni kenyér, fagyi, mogyorókrém” – írta az Instagram-oldalán megoszott fényképe mellé.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⛱️ Idén újra hordok bikinit! Nem vagyok sovány… Inkább kerek de megszerettem magam így. Szeretném ha mindenki bátran merné önmagát vállalni, mert akkora szabadságot ad, hogy hihetetlen. Van nekem is narancsbőröm, striám, hájam, laza lógós testrészem. A bikini is bevág itt ott….Süt a nap, finom az itteni kenyér, fagyi, mogyorókrém😃 #onmagamvagyok

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like