Home Érdekes! Sztár lett a „fazékhangon” rikácsoló Varga Irén! Ennyi tényleg elég?

Sztár lett a „fazékhangon” rikácsoló Varga Irén! Ennyi tényleg elég?

by Krisztina

Ha valami, akkor a tehetség nem lehet szubjektív, de Varga Irén az élő példa rá, hogy ha eleget és elég hangosan mondod, igazi sztár lehetsz még akkor is, ha semmihez sem értesz.

 

Egy átlagos TikTok-felhasználó nem tud úgy fellépni az egyre népszerűbb közösségi felületre, hogy ne találja szembe magát Varga Irénnel, alias Máhiáná Roszállóvalaki minden szerénység nélkül énekesnőként aposztrofálja önmagát.

 

Nos, Varga Irén a legkevésbé sem énekesnő, hiszen a hangját tekintve, leginkább a címben említett konyhai eszközre hajaz, vagyis kijelenthető, hogy egyáltalán nem tud énekelni. Cserébe viszont elszánt és lelkes, ami főként abban nyilvánul meg, hogy a létező összes fórumon ontja magából a különböző tartalmú videókat.

Az önjelölt sztár eleinte főleg a Nyugati Pályaudvar előtt mutatta be tudományát és pillanatok alatt ki is alakult a „rajongótábora”, akik boldogan videózták le, amint halandzsa nyelven előadott egy-egy slágert. Irénke később már pénzt is kért a dalolásért cserébe, majd megtalálta a piaci rést, és a közös fényképeket is beárazta. Kezdetben 500 forintot kért „rajongóitól”, majd később már komplett fellépéseket is vállalt, bár azt nem tudni, hogy volt-e bárki, aki igénybe vette volna ezen szolgáltatását.

@genltartWhen other cats listened to this song🤣🤣##funnyvideo ##funnyy ##dramatic ##pet ##kitty ##cats ##catsoftiktok ##cat ##foryou♬ sonido original – Rafa y Rocío

Minden esetre Varga Irén először mém lett, akit rengetegen kezdtek el utánozni, de leginkább kigúnyolni a TikTok-on, majd szép lassan igazi online sztárrá nőtte ki magát, amit egyébként ő maga előre megjósolt. Szép lassan a netes felületek megkerülhetetlen alakjává vált és elképesztő nézettséget generál bármivel, amiben csak megjelenik. Ha kell, énekel, ha kell, főz, de van, hogy csak artikulálatlan hangon ordibál az őt bántó kommentelőkkel. Mindegy, mit tesz, az emberek egyszerűen imádják.


Irénke remek üzletté is vált, és akadt valaki, aki meglátta benne a potenciált. Férjével együtt, aki nem mellesleg a hivatalos gyámja is, elutaztatta Montenegróba, ahol egy komplett kis valóságshow-t rögzítettek velük. A YouTube-ra feltöltött félórás kisfilmek pedig felrobbantották a netet. Epizódonként majdnem 400 ezren nézték végig az Irénke Álma sorozatot…

 

Hirdetés

You may also like