Home Érdekes! Szívszorító vallomás Aigner Szilárd özvegyétől: “Meghalt a kislányunk…”

Szívszorító vallomás Aigner Szilárd özvegyétől: “Meghalt a kislányunk…”

by Krisztina

Már évek óta nem állt kamerák elé Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia, aki a mai napon ünnepli 60. születésnapját. Életében a sok öröm mellett sajnos bőven akadnak fájdalmas emlékek is, ezekről mesélt.

 

Az özvegy most őszintén beszélt arról, hogyan tudták feldolgozni Szilárd elvesztését, aki a 70. születésnapja utáni napon, 2016. június 6-án halt meg. Lucia a mai napig büszke arra, mennyien szerették a férjét.

Arról is mesélt, mennyire  imádja a hivatását, az időjárás előrejelzésekkel kel és fekszik. Azt mondja, férjével is ez hozta őket össze még a nyolcvanas években. Kapcsolatuk sok nehézséget átvészelt, ami csak még jobban összekovácsolta őket.

“Sajnos sokszor volt az életünkben jelen a halál, a nagyszüleim elvesztése nagyon mélyen érintett, nagyon közeliek voltunk. Meghalt a kislányunk, ő 20 napot élt, utána elvesztettem az édesapámat, aztán pedig Szilárdot. Kicsit azt érzem, hogy folyamatosan acélozni kell magát az embernek…”  

-mondta Lucia, aki az exkluzív interjúban lányukról is beszélt.

Pártai Lucia sokat dolgozik, Szilárd idősebb lányával, Évával együtt vezeti a családi meteorológiai vállalkozást, amit férjével együtt alapítottak. Emellett több projekten is munkálkodik, és állandóan úton van. Azt tanácsolja mindenkinek, hogytűzzenek ki maguknak célokat, töltsenek sok időt a szeretteikkel, és mindig, minden helyzetben maradjanak derűsek. 

 

Forrás:life.hu

Hirdetés

You may also like