Home Érdekes! Szenzációs videó! Magyar slágert rappelt a világsztár egy amerikai tévéshowban!

Szenzációs videó! Magyar slágert rappelt a világsztár egy amerikai tévéshowban!

by Krisztina

Kate McKinnon tökéletes magyarsággal, élő adásban nyomta le az Animal Cannibals Yozsfeváros című slágert, amit itt tanult meg, amikor Budapesten forgatott. Értjük, miért röhög sikítva a műsorvezető. Mutatjuk.

Úgy tűnik, Magyarország egyre trendibb a világsztárok között. Most az egyik legnépszerűbb amerikai színésznő-humorista, Kate McKinnon nyomott le nekünk egy akkora ingyenreklámot, hogy térden állva köszönhetjük meg neki. Kate egy népszerű esti talkshow-ban, Jimmy Fallonnál promózta épp filmjét – A kém, aki dobott engem -, amelyet Budapesten forgatott Mila Kunis-szal.

Elmesélte, hogy a magyar nyelv olyan nehéz, hogy három hónap intenzív tanulás után sem volt képes egy budapesti étteremben semmit rendelni, de egy magyar rap-számból egyetlen versszakot csak azért is megtanult. Méghozzá itteni sofőrjétől, Eriktől.

Az Animal Cannibals Yozsefvaros című daláról van szó, amit Kate a műsorvezető kérésére elő is adott. Íme a produkció, amit eddig már több mint 700 ezren láttak csak a Facebookon (1.20-nál kezdődik), és alatta az eredeti. Köszönjük, Kate, ehhez csak gratulálni tudunk!

Hirdetés

You may also like