Home Érdekes! Sorsdöntő változás elé néz Liptai Claudia! Erre még mi sem számítottunk!

Sorsdöntő változás elé néz Liptai Claudia! Erre még mi sem számítottunk!

by Krisztina

Mint azt a Blikk a TV2 egyik volt munkatársától megtudta, Liptai már hónapokkal ezelőtt meghozta a döntést, hogy szabadúszóként folytatja pályafutását. Bár még szerződés köti a TV2-höz, ez hamarosan, még az őszi műsorstruktúra előtt lejár, a kétgyermekes anyuka pedig úgy döntött, hogy kezébe veszi a sorsa alakulását.

– Az tény, hogy ez a nehezebb út a számára, de eldöntötte, mit akar. Sokféle tervet fontolgat Claudia – mondta lapunknak a műsorvezető egyik ismerőse. Ezek egyike az, hogy a jövőben jobban koncentrál majd a színpadi munkáira. Információnk szerint Liptai a Centrál Színházban futó a Pletykafészek című darabban visszaveszi szerepét, de csábítják a Játékszínbe is, ahol a Vidám kísértet című darab várna rá, erre azonban még nem mondott igent.

Ezenfelül vőlegényével, Pataki Ádám cukrásszal közösen nemcsak könyvet írtak, hanem Édeskettes című show- műsorral is színpadra állnak. – Mindkettőjük számára érthetően fontos ez a műsor.
Vőlegényével is többet dolgozhat majd a műsorvezető / Fotó: Weber Zsolt
Clau­dia végre folytathatja az írást is, az Álomnő című könyv folytatását már régóta tervezi – mondta informátorunk. A tévés a szabadúszó lét előnyeit is kiélvezheti, ugyanis több ajánlat közül válogathat majd, amely anyagi javakkal is járhat. A jövőben ő szabja meg, hogy milyen műsorokat vállal, és azokért mekkora gázsit kér – ha megadják, akkor lesz munkája, ha nem, akkor képernyő nélkül marad.

– Ez adja az új életforma legnagyobb kockázatát, amelyet két gyermekkel az ember nehezen hoz meg. Az azonban lehetséges, hogy Claudia pont a ­TV2-n­ tűnik majd fel először, ha sikerül szabadúszóként leszerződnie a Sztár a sztárban következő évadára – jelentette ki egy a médiapiacot jól ismerő forrásunk.

Azt Liptai már korábban elmondta, hogy nem akar túl gyorsan visszaállni a munkába a szülése után, még akkor sem, ha a főnökei ezt akarják. „Pankánál engedtem a nyomásnak és a munkahelyi „terelgetésnek”, és nagyon korán visszatértem. Soha el nem követem újra ezt a hibát. Annyit és addig leszek itthon a kisfiam­mal, amíg csak lehetséges. Nem akarok olyan világban élni, ahol nem számít, hogy valakinek kisbabája születik, ahol nem számít a tisztelet, és ahol nincs már semmi érzékenység” – írta korábban közösségi oldalán.

A csatorna egyik arca volt

Liptai Claudia 17 éven keresztül szerepelt a TV2 képernyőjén, olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint a Big Brother, a Megasztár, a Mokka, a Mr. és Mrs, a Bumm, az Ötven milliós játszma és a Jóban Rosszban szappanopera, amelyben évekig láthatták a nézők. – írja a blikk.hu

Hirdetés

You may also like