Home Érdekes! Sokaknak hihetetlen,de igaz! Weisz Fanni meglepő döntést hozott!

Sokaknak hihetetlen,de igaz! Weisz Fanni meglepő döntést hozott!

by Krisztina

A szépséges Weisz Fanni mérlegelt, majd olyan döntést hozott, amivel meg akarja védeni magát a jövőben:

 

„A fotók-videók-instastoryk felhasználása tilos!” – írta ki Instagram oldalára az influencer, akinek bizonyára elege lett a szakításukkal és esetleges békélésükkel foglalkozó média felhajtásból.

robbant a hír, miszerint 7 év kapcsolat és év házasság után válik Weisz Fanni és Hajmásy Péter, amivel kapcsolatban újabb részlet látott napvilágot.

Nem titok, hogy Weisz Fanni és családja kapcsolata az elmúlt években nagyon komolyan megromlott, amire egyértelmű bizonyíték volt, hogy a 2018-as esküvőre egyáltalán nem voltak hivatalosak a modell rokonai. A folytonos konfliktus okozója pedig maga Hajmásy Péter, Fanni szerelme volt.

A Blikk forrásai szerint valójában az állhat a pár döntésének hátterében, hogy Fanni az elmúlt időszakban azon dolgozott, hogyan kerülhetne újra közelebb a családjához, sokat tett a békülésért, Péter viszont nem tudta magát túltenni korábbi sérelmein.

Fanni nemrég haza is látogatott, férje azonban nem tartott vele, ami újabb egyértelmű jel volt arra nézve, hogy Fanninak választania kell családja és Péter között.

Anyukája egyébként korábban is tett már lépéseket lánya felé, többek között a TV2-n keresztül üzent Fanninak: „Gyere haza a családba mamiékhoz. Te, egyedül, ahogy ígérted mamának, papának. Erre kérlek, akkor csöndben leszünk.” – fordult lányához a nyilvánosságon keresztül Léránt Ágnes. A találkozót később rendszeres összejövetelek követték, derül ki a Star korábbi interjújából, azonban mindig Péter nélkül futottak össze. Valószínűleg ez a megosztottság okozhatta a kapcsolat végét.

Hirdetés

You may also like