Home Érdekes! Rossz hírek érkeztek Sas Józsefről! Elzárták a külvilágtól

Rossz hírek érkeztek Sas Józsefről! Elzárták a külvilágtól

by Krisztina

„Az állapota nem engedi, hogy…”

 

Továbbra is rendületlenül küzd a felépüléséért a tavaly áprilisban agyi infarktuson átesett nagy nevettető, Sas József. Kollégái, többek között Nyertes Zsuzsa, Beregi Péter és Heller Ta­más egy nagyszabású kabaréval készülnek a Fészek Klubban, ahol Schmuck Andor lesz a konferanszié. A törzstagok közül sokan reménykedtek ab­ban, hogy friss szellemi állapota és teljesen gyógyult beszédének köszönhetően Sas, ha csak poéngyárosként, de visszatér a színpadra, ám Heller Tamás elmondása szerint erre most még nincs esély. Ráadásul a művészt most el is zárták a külvilágtól a vírusok miatt.

„Fél éve nem találkoztam vele, úgy tudom, a felesége most nem is nagyon szeretné, ha látogatnánk a téli betegségek miatt, amik nagyon nem tennének neki jót” – fogalmazott a kolléga a Borsnak.

A lap utánajárt, történt-e bármi változás a nevettető állapotában. A feleségét sikerült elérni telefonon, aki csak röviden válaszolt, mert férje a szokásod, délelőtti rehabilitációs kezelésén vett részt.

„Jaj, nagyon röviden tudok csak válaszolni, mert éppen most jött hozzánk az orvos . A férjem állapota stabil, további javulás egyelőre nincs. Ez a változékony és vírusokkal teli időjárás komolyan megviseli mindenki szervezetét, pláne az olyan idős, beteg emberekét, mint ő. A mozgással kapcsolatban sajnos nem tudok új hírekkel szolgálni, de rendíthetetlenül hisz benne, hogy kellő akarattal abban is lesz fejlődés. Nagyon drukkol a szeretett kollégáinak a február 15-i kabaréjukhoz a Fészek Klubban, ahova nagyon szeretett volna elmenni, de az állapota nem engedi. Valaki a családból fogja képviselni Jóskát, és otthon elmeséljük neki a barátai poénjait” – tette hozzá.

Hirdetés

You may also like