Home Érdekes! Robbie Williams vegán diétára tért át. Döbbenet, hogy néz ki most!

Robbie Williams vegán diétára tért át. Döbbenet, hogy néz ki most!

by Judith

A divat diéták közé sorolják a manapság egyre népszerűbb vegán diétát is. Vannak, akik trendből, vannak, akik etikai okokból és/vagy egészségügyi szempontból választják ezt a fajta étkezést. Nemrégiben kiderült, hogy Robbie Williams is csatlakozott az önmagukat vegánnak mondók egyre népesebb táborába.

 

Nyár végén a világsztár több koncertjét is lemondta, hivatkozva nem túl fényes egészségi állapotára. A publikummal megosztotta, hogy gerincsérvet diagnosztizáltak nála, emellett mentális problémákkal is küzd, ami erősen visszavesz a teljesítményéből- olvashattuk a 24.hu oldalán.

“Sajnos ez a betegség kiütött pont egy olyan turnésorozat legvégén, ami nagyon jól ment addig. Aztán pedig kaptam pár orvosi teszteredményt, amik nagyon aggasztóak voltak, szóval nem tudtam menni”– nyilatkozta Williams.

A napokban viszont közzétett egy képet Facebook oldalán, amin úgy tűnik, már egészen jó állapotban van. A vegán diéta és a pihenés ezek szerint megteszi hatását. Mi is reméljük, hogy egyre jobban van és kirobbanó energiával tér vissza a munkához!

“Ennek a vegán diétának megvan az eredménye” – írja a kép alatt Williams.

 

Hirdetés

You may also like