Home Érdekes! Régóta nem láttuk: ha meglátod hogy néz ki Judy, elakad majd a lélegzeted!

Régóta nem láttuk: ha meglátod hogy néz ki Judy, elakad majd a lélegzeted!

by Krisztina

Judy külseje rengeteget változott a nyáron. 7 kilót felszedett és frizuráját is megváltoztatta. Korábban a háta közepéig érő haját rövidebbre vágatta, és kiszőkítette. Az énekesnőnek elképesztően jól áll az új fazon, ráadásul fiatalítja is őt. Megkerestük őt, mi az oka ennek a drasztikus változásnak.

“Már régóta terveztem, hogy levágatok a hajamból, de férjem miatt csak húztam az időt, mert neki a mindene a nagyon hosszú haj. Évekkel ezelőtt miatta rakattam póthajat is, ami a hátam közepéig ért. Sokan megcsodálták a hajkoronámat, de mostanra jutottam el odáig, hogy szükségem van egy kis változtatásra, megújulásra. Legalább 25 centit vágattam a hajamból és hajszínt is váltottam.

Én korábban el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha szőke leszek, mert mindenki azt mondta, hogy az arcomhoz csak a barnát tudja elképzelni. Mertem újítani és egyáltalán nem bántam meg, mert mindenkitől csak pozitív visszajelzést kapok. Balázsnak is nagyon tetszik ez a változás és a rajongóimnak is. Rájöttem, hogy negyvenen túl a világos hajszín fiatalít. Persze, próbálok mindent megtenni azért, hogy ne úgy nézzek ki, mint a saját öreganyám. Amikor tehetem, sokat sportolok, de a nyáron sajnos nem jutott időm arra, hogy odafigyeljek arra, hogy egészségesen és kalóriaszegényen étkezzem.

Rengeteg fellépésünk van és új albumon is dolgozunk. Beleestem megint abba a hibába, hogy gyakran csak benzinkutakon étkeztem, hot-dogokat, szendvicseket faltam és fel is szaladtam rám 7 kiló, ami az én magasságomhoz nagyon sok és meg is látszik rajtam. A nyári őrületben olykor keddtől-vasárnapig járjuk az országot és örülök, ha arra jut időm, hogy a családomnak főzzek.

Arra már nem jutott energiám, hogy még saját magamnak is diétásan elkészítsem a másnapi ételt. A nyáron még nem jutott időnk közös pihenésre sem, de Balázs jól tolerálja, hogy ez az időszak nekem a munkáról szól. Törökországba utazunk majd és édesanyám is jön velünk, aki szívesen vigyáz majd Majára, így édeskettesben is tudunk majd kicsit romantikázni a férjemmel és végre jut idő egymásra.

Forrás

Hirdetés

You may also like