Home Érdekes! Perverz férfi támadta meg Kasza Tibi feleségét

Perverz férfi támadta meg Kasza Tibi feleségét

by Krisztina

Fényes nappal egy áruházban támadták meg.

A TWN.hu számolt be a pszicho-thrillerbe illő támadásról, amely Kasza Tibi párját, Mankert érte. A kismama, akit egyébként kedvese szinte mindenhova elkísér, kedden délben kivételesen egyedül ment vásárolni, amikor arra lett figyelmes, hogy az áruházban, a sorok között valaki követi. A férfi ijesztően közel ment hozzá, majd ízléstelen dolgokat kezdett suttogni a fülébe.

Manker sokkos állapotban, a lépteit szaporázva sietett a pénztárak felé. A történtek szemet szúrtak az üzlet dolgozóinak, akik azonnal megnyomták a pánikgombot. A biztonsági őrök nyomban Manker segítségére siettek, a kijáratig kísérték őt, ám ott közölték vele, hogy innen már nem mehetnek vele tovább.

 

Manker zaklatott állapotban igyekezett eljutni az autóig, mikor hirtelen újra megjelent a perverz férfi mellette. A kismama bepánikolt, azonnal felhívta a szerelmét, aki arra kérte, ugorjon be a kocsiba, majd zárja be az ajtókat. Mindeközben a férfi kaján vigyorral az arcán bámulta őt.

 

Kasza Tibi mindent maga mögött hagyva rohant a feleségéhez.

 „Őszintén mondom, megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de azt gondolom, itt jönne az a minimális emberség, amit ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van… Nem, nem várnám el senkitől, hogy egy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy békében odaért az autójához, haza tud menni. Ennyi emberséget szeretnék csak kérni” – mondta a TWN-nek feldúltan Kasza, aki természetesen a történtek miatt feljelentést tett.

 

A biztonsági kamerák felvételei alapján a rendőröknek állítólag sikerült beazonosítaniuk a perverz támadót, aki egyébként korábban gyakran megfordult a környéken. Kasza mindent megtesz, hogy párjának sikerüljön feldolgoznia az őt ért traumát.

 

A borzalmas esetről a TV2 sztárja az Instagram oldalán-számolt be.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezért vigyázzatok nagyon a párotokra! Próbálok higgadt maradni ebben a helyzetben pedig nagyon nehéz!

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

You may also like