Home Érdekes! Őrülten szerették egymást, ez is lett a végzetük: Hatalmas nagy titkot vitt magával a sírba Domján Edit

Őrülten szerették egymást, ez is lett a végzetük: Hatalmas nagy titkot vitt magával a sírba Domján Edit

by Krisztina

A mennyekben kezdődött Domján Edit és Szécsi Pál szerelme, de mégis a pokolban ért véget. Imádták egymást, már egészen fiatalon egymásba szerettek, igazi, őszinte, határok nélküli szerelem volt ez.

A nehéz sorsú Pált élete nagy szerelmével 27 évesen hozta össze a sors Domján Edittel, aki akkor volt 39 éves. A nagy korkülönbség miatt sok külső támadást kaptak, barátaik nehezen fogadták el ezt a szerelmet, de szétválasztani őket senkinek sem sikerült.

Rajongva, őrülten szerették egymást és ez is lett a vesztük. Az énekes ugyanis gyakran engedett az alkohol csábításának, többször mély depresszióba is esett. Amikor Editnél emiatt betelt a pohár, szerelme nővérét kérte meg arra, hogy viselje gondját szerelmének.

40 évesen, nem sokkal ezután öngyilkosságot követett el, nem akart megöregedni, félt az egyedülléttől. Alig másfél év telt el és Szécsi Pál is követte szörnyű tettét, a 9. próbálkozásra sikerült véget vetnie az életének.

Az énekes testvére pontosan emlékszik ezekre a napokra, és arra a titokra, amit Edit vele osztott meg:

„Domján Edit halála előtt három nappal írt nekem egy hétoldalas levelet, amiben azt kéri, vigyázzak Palira… Edit halála előtt pár nappal kértem Palit, hogy menjen át hozzá.

Tudtam, hogy Edit el akarja neki mondani: gyermeket várt a testvéremtől, de elvetette. Én egy pillanatig nem hibáztatom Editet. Inkább magamat, hogy vajon mindent megtettem-e és jól tettem-e – emlékezett vissza annakidején Szécsi Pál nővére. „Palinak és Editnek nem sok idő jutott, viszont azt teljesen kihasználták, minden percét és rezdülését megélték.” – írja a Star magazin.

Hirdetés

You may also like